Robin Williamsin kuolemasta lisätietoa: Ajoivatko rahavaikeudet epätoivoon?

19.08.2014 08:58 - Heli Thoren

Rakastetun näyttelijän kuolema on nostattanut ilmoille monia huhuja. Lähipiirin mukaan mies ei kärsinyt ainoastaan mielenterveysongelmista.

Näyttelijä Robin Williamsin, 63, kuolema tuli shokkina viime viikolla. Mies päätti elämänsä oman käden kautta. Suosikkinäyttelijän tiedettiin kärsineen päihde- ja mielenterveysongelmista, mutta nyt lähipiiristä kerrotaan epätoivoiselle teolle myös muunlaisia syitä.

- Hän puhui "vakavista rahaongelmistaan". Hän oli hyvin avokätinen ystäviään kohtaan silloin, kun hänellä itsellään oli paljon rahaa ja auttoi aina sitä tarvitsevia, nimettömänä pysyttelevä perheystävä muistelee.

Lähipiirin mukaan Williams oli turhautunut tilanteeseensa, koska joutui ottamaan vastaan rooleja kehnon rahatilanteensa vuoksi. Mies oli myös allekirjoittanut sopimuksen suursuosikki Mrs. Doubtfire -elokuvan jatko-osasta. Ystävän mukaan elokuvasopimus oli Williamsille pakkopulla, joka tuli kysymykseen ainoastaan rahaongelmien vuoksi.


Williamsin kuoleman jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi koskettava kirjoitus miehen surullisesta tilanteesta. Lue siistä lisää täällä.

Lähde: RadarOnline.com



Kilpailut

Uusimmat