Uutta tietoa Big Brotherin salatehtävästä - myös toinen asukas mukana juonessa

28.08.2012 11:45 - Mikko Räsänen

Eilen käynnistyneessä Big Brotherissa on heti käynnissä salatehtävä, sillä asukkaiden sekaan on soluttautunut 7 Päivää -lehden toimittaja Milla, joka esittää asukasta.  

Big Brother kertoi eilen, että uutena asukkaana Big Brother -taloon muuttanut Milla on todellisuudessa 7 Päivää -lehden toimittaja ja tuotannon kätyri. Voice paljasti eilen, että salatehtävä lienee tuomittu epäonnistumaan, sillä Pia tuntee Millan BB-talon ulkopuolelta ja tietää tämän ammatin. Väitteen vakuudeksi julkaistiin vuoden vanha yhteiskuva kaksikosta, joka on nähtävissä täällä.

Nyt on saatu lisätietoa tapahtumista, sillä Voicen toimittaja näki eilen 24/7-palvelusta Millan ja Pian ensikohtaamisen talossa. He käyttäytyivät aivan kuten eivät tuntisikaan. Kaksikko kätteli toisiaan muiden nähden ja he kertoivat toisilleen nimensä aivan kuin eivät tuntisi.

Tuon kaltainen näytteleminen ei olisi onnistunut, ellei myös Pialle olisi annettu tuotannon taholta ohjeet siitä, miten hänen tulee Millan kohdalla käyttäytyä. Nyt voidaan spekuloida, miten paljon Pia tehtävästä tietää ja onko hän jopa osa sitä.

Kilpailut

Uusimmat