Kuva: Splashnews.com

Yritettiinkö huippumalli Miranda Kerr murhata? Vakavia syytteitä 29-vuotiaalle miehelle

26.10.2016 17:45 - Senni Loikala

Australialaisen huippumallin kotipihalle tunkeuduttiin vakavin seurauksin.

Victoria’s Secretillekin töitä tehneen huippumallin Miranda Kerrin, 33, tuoreet kuulumiset ovat todella karmivia. Aiemmin tässä kuussa selvisi, että australialaissyntyisen Kerrin Malibun kotiin yritettiin tunkeutua 14. lokakuuta. Nyt Fox News uutisoi tunkeutujalle luettavista, erittäin vakavista syytteistä.  

Viranomaisten mukaan tunkeutujaa syytetään murhan yrityksestä, sekasorron aiheuttamisesta sekä pahoinpitelystä tappavan aseen kanssa. 

Tunkeutuja oli 29-vuotias australialaismies, joka hyppäsi aidan yli Kerrin kodin piha-alueelle. Siellä mies kohtasi Kerrin turvavartijan ja haavoitti tätä. Vartija puolustautui välikohtauksessa, minkä seurauksena myös tunkeutuja haavoittui. Sekä tunkeutuja ja vartija vietiin sairaalaan, ja molemmat ovat hengissä. Huippumalli ei tapahtuman aikaan ollut kotona.

Julkisuuteen ei ole vahvistettu tietoa siitä, oliko tunkeutujan tarkoitus haavoittaa Kerriä. Tämän kuitenkin uskoisi olevan täysin mahdollista, koska mies tunkeutui juuri Kerrin kotipihalle.

Tunkeutujan on määrä astua oikeuden eteen ensi tiistaina. Hän ei vielä ole kuitenkaan onnistunut saamaan itselleen asianajajaa.

Miranda Kerr Pariisissa lokakuussa 2016. (kuva: Splashnews.com)

Lue myös: Miranda Kerr avautuu elämästä eron jälkeen: "Olen päättänyt valita iloisia ajatuksia"

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat