Kuva: Splashnews

Justin Bieber perusteli viimeaikaista käytöstään: "En ole robotti"

31.10.2016 16:15 - Elisa Jalasjoki

Tähti puhuu avoimesti tuntemuksistaan Twitterissä julkaisemalla videollaan.

Poptähti Justin Bieber, 22, on aiheuttanut viime viikkoina hämmennystä käytöksellään. Hän muun muassa ryntäsi kesken oman esityksensä kiukustuneena lavalta, sekä pyysi fanejaan lopettamaan huutamisen. Sunnuntai-iltana Bieber lisäsi Twitteriin avoimen kirjeen, jossa hän selitti viime aikaista käytöstään. Myöhemmin kirje poistettiin, mutta tilalle lisättiin video, jolla tähti puhuu lavalla täysin samoista asioista.

Videolla Bieber avautuu muun muassa siitä, ettei ole täydellinen, vaan yrittää vain olla oma itsensä.

 - Ihmiset yrittävät hiljentää minua. Tarkoitan tällä sitä, että ihmiset yrittävät väärennellä asioita, ja jotkut eivät halua kuunnella minua. Mutta minusta tuntuu, että jos en ole tällä lavalla se mies, joka oikeasti olen ja puhu siitä mitä tunnen sydämessäni, niin teen itseäni kohtaan epäoikeudenmukaisesti. Enkä silloin tee oikeudenmukaisesti myöskään yleisöäni kohtaan, hän selittää. 

- Tulee aikoja, kun sanon vääriä asioita siksi, koska olen ihminen. En teeskentele olevani täydellinen ja toivon todella, että tiedätte etten aina sano oikeita asioita. Jos sanoisin, olisin robotti. Tulen olemaan lavalla vihainen ja turhautunut, mutta se tarkoittaa sitä, että tulen aina olemaan lavalla oma itseni. 

Voit katsoa videon Bieberin puheesta kokonaisuudessaan alta.

Sunnuntaina 24.päivä lokakuuta Bieber ryntäsi lavalta turhautuneena kesken oman keikkansa Manchesterissa. Palattuaan myöhemmin lavalle, tähti selitti käytöstään näin:

- Syy siihen miksi loukkaannuin on se, että matkustin toiselta puolelta maapalloa tullakseni tänne, ja olen omistanut tälle elämäni. Omistan elämäni esiintymiselle, ja sille, että voin tuoda hymyä ihmisten kasvoille. Ja nyt minusta tuntuu, että en saa takaisin sitä samaa kunnioitusta teiltä. Siinä kaikki. 

Bieberin tilillään julkaisema video on selvä viesti faneille siitä, että tähti pyrkii näyttämään olevansa aivan yhtä inhimillinen ja tavallinen, kuin kuka tahansa heistä. Video voidaan nähdä myös julkisena anteeksipyyntönä tämän viime aikaisesta käytöksestä. 

Lähde: People

Lue myös: Justin Bieber yllätti juhlijat - esitti tulevan uutuskappaleensa ensi kertaa yökerhossa

Lue myös: Justin Bieberin vuokrakartano maksaa 120 000 euroa kuussa - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat