Kuva: AOP

Supersuositun tyttöbändin jäsen suuteli kiihkeästi naisen kanssa - salakuva leviää

17.11.2016 19:57 - Senni Loikala

Fifth Harmony -bändin Lauren Jauregui ikuistettiin suutelemassa, ja nyt nettikansa spekuloi, kuka kuvan toinen nainen on.

Fifth Harmony on amerikkalainen tyttöbändi, joka perustettiin X Factor USA -laulukilpailun aikana vuonna 2012. Levytyssopimuksen saanut bändi on julkaissut kaksi albumia ja esimerkiksi Miss Movin’ On -single on myynyt kultaa.

Nyt netissä leviää vauhdilla kuva yhtyeen jäsenestä Lauren Jaureguista suutelemassa naista. The Sun -lehden mukaan kuva olisi todennäköisesti otettu viime perjantaina ja päätynyt myöhemmin sosiaaliseen mediaan, jossa se alkoi levitä hetkessä.

Fanien arveluiden mukaan Jaureguin suutelema nainen olisi pitkän uran tehneen kolumbialaisen laulajan Carlos Vivesin tytär Lucy Vives. Varmaa tietoa asiasta ei kuitenkaan ole eikä myöskään siitä, missä kuva on otettu.

Sosiaalisessa mediassa syntyi #LongLoveLauren-alatunniste pian sen jälkeen, kun kuva tyttöbändin jäsenestä suutelemassa naista alkoi levitä netissä. Fanit keskustelevat kohahduttaneesta kuvasta kyseistä alatunnistetta käyttäen.

Katso alta viraaliksi noussut kuva, jossa Fifth Harmony -bändin jäsen suutelee naista. Jos otos ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Fifth Harmony esiintyi Irlannissa lokakuun lopulla. (kuva: AOP)

Yhtyeen jäsenen Lauren Jaureguin suutelukuva leviää netissä. (kuva: AOP)

Katso alta Fifth Harmony -yhtyeen musiikkivideo kappaleesta That's My Girl. Video on saanut jo yli 61 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Lue myös: Twilight-kaunotar Kristen Stewart tylytti toimittajaa: Lesbo-utelut hermostuttivat

Lue myös: Spice Girls -tähden raju paljastus: Minua kiusattiin toisen jäsenen toimesta!

Lue myös: Suomalaisjuontaja sädehti kauniina MTV Europe Music Video Awards -gaalassa - katso

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat