Kuva: AOP

Emma Watson teki paljastuksen häpykarvoistaan - hoitaa niitä luomuöljyllä

11.03.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Emma Watson käyttää samaa hoitoöljyä sekä häpy- että kulmakarvoihinsa.

Emma Watson, 26, on näyttelijänä ja feministiaktivistina inspiraatio miljoonille ihmisille. Nyt nainen on avautunut kosmetiikkatottumuksistaan Into the Gloss -sivustolle ja kertonut yksityiskohtaisesti, millaisia tuotteita hän suosii.

Watson kertoo, että hänelle kauneudenhoitotuotteissa ekologisuus on ensisijaisen tärkeää.

- Olen nykyään todella kiinnostunut tuotteiden ekologisesta kestävyydestä ja siitä, mitä aineita todella laitan kasvoilleni ja keholleni. On ollut hauska missio katsoa, miten pitkälle voin siinä mennä. Pystynkö laittamaan hiukseni ja meikkaamaan itseni täysin luonnonmukaisilla tuotteilla? Halusin tietää, onko se ylipäätään mahdollista. Olen selvittänyt sitä muutaman viime vuoden aikana, Watson kertoo.

Yksi huomiota herättävimmistä Watsonin tekemistä paljastuksista on se, miten hän pitää huolta häpykarvoituksestaan. Nainen kertoo käyttävänsä Fur Oil -nimistä luonnonmukaista öljyä, joka lupaa tehdä alapään ihosta ja karvoituksesta pehmeämmän ja myös estää karvojen sisäänpäin kasvamista.

- Käytän Fur Oilia hiusteni latvoihin, kulmakarvoihini ja häpykarvoihini, Watson sanoo.

Haastattelussa Watson paljastaa myös muun muassa käyvänsä kylvyssä joka ikinen päivä, haluavansa pitää pisamansa näkyvissä ja käyttävänsä kynsilakkaa hyvin harvoin jokapäiväisessä elämässään.

Lue myös: "Mitä tisseilläni on tekemistä sen kanssa?" Emma Watson hämmästyi tuoreesta feminismikohusta

Lue myös: Kaunotar ja hirviö -tähti markkinoi elokuvaa kantaaottavissa vaatteissa - katso

Lähteet: Popsugar, Into the Gloss

Kilpailut

Uusimmat