Kuva: AOP

Arrow-komistus avautuu neitsyytensä menettämisestä: 13-vuotiaana sekä tytön että pojan kanssa

13.06.2017 18:00 - Iiro Myllymäki

Colton Haynes sanoo, että kyseessä ei ollut varsinainen kolmen kimppa, mutta "kaikki osallistuivat".

Muun muassa Arrow-tv-sarjasta tunnettu Colton Haynes, 28, on kertonut radiohaastattelussa neitsyytensä menettämisestä. Viime vuonna kaapista ulos tullut Haynes kertoi SiriusXM-kanavan haastattelussa olleensa vain 13-vuotias harrastaessaan ensimmäisen kerran seksiä.

- Menetin neitsyyteni 13-vuotiaana. Mukana oli sekä tyttö että poika. En ole koskaan kertonut tästä aiemmin. Tyttö oli kaksi vuotta vanhempi kuin minä, ja poika oli suunnilleen 16-vuotias. Se oli todellinen eka kerta. Se oli jännittävää, Haynes kertoi.

Mies ei valottanut tilanteen yksityiskohtia sen tarkemmin. Hän kuitenkin sanoi, että kyseessä ei ollut varsinainen kolmen kimppa, mutta ”kaikki osallistuivat”.

Kamppaili pitkään seksuaalisuutensa kanssa

Avoimesti seksuaalisuudestaan aiemminkin puhunut näyttelijä vastaili hiljattain fanien kysymyksiin nettitilaisuudessa, ja kertoi muun muassa kaapista ulos tulemisestaan. Mies kertoi, että päätös tulla kaapista ulos muutti hänen elämänsä paremmaksi.

”Voin rehellisesti sanoa, että ottaa oman aikansa ennen kuin on valmis tulemaan kaapista ulos. Siihen pitää ottaa oma aikansa. Mutta kun tein sen, se muutti elämäni paremmaksi!” Haynes kirjoitti.

Mies myös myönsi, että hän kamppaili paljon seksuaalisuutensa kanssa vuosien ajan. Hän kertoi kärsineensä häpeän tunteista ennen kuin uskalsi myöntää homoutensa julkisesti. Nyt mies on kihloissa floristi Jeff Leathamin kanssa.

Lue myös: Arrow-komistus meni kihloihin poikaystävänsä kanssa - nyt hankkimassa lasta?

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat