Kuva: AOP

Arrow-komistus meni kihloihin poikaystävänsä kanssa - nyt hankkimassa lasta?

13.03.2017 13:45 - Iiro Myllymäki

Colton Haynes vastasi myöntävästi poikaystävänsä Jeff Leathamin kosintaan.

Muun muassa televisiosarjoista Arrow ja Teen Wolf tunnettu näyttelijä Colton Haynes, 28, on mennyt kihloihin poikaystävänsä Jeff Leathamin kanssa. Julkkisten floristina toimiva Leatham kosi Haynesia ja sai myöntävän vastauksen. Haynes on jakanut Intagramissa kaksi kuvaa, joissa kihlautunut pariskunta hempeilee ilotulitusten taivaalla räiskyessä. Toisen kuvan kuvatekstissä Haynes kirjoittaa, että kyseessä oli hänen elämänsä ”erityisin ilta”.

Kosinta ei ollut ihan mikä tahansa kosinta, vaan Leatham oli hankkinut kosintaansa vetoapua laulajalegenda Cheriltä. Leatham oli saanut Cherin nauhoittamaan kosintaa varten videon, jossa Cher muun muassa viittasi romanttiseen I Got You Babe -kappaleeseensa. Leatham jakoi omalla Instagram-tilillään Cherin videon kokonaisuudessaan:

Pariskunnan ympärillä alkoi velloa romanssihuhuja sen jälkeen, kun Haynes oli jakanut parista yhteiskuvan ystävänpäivänä. Muutama päivä tämän jälkeen Haynes vahvisti huhut uudella yhteiskuvalla Instagramissa, jonka yhteydessä mies hempeili kuvatekstissä uudesta rakkaastaan.

”Ei sitä ihan joka päivä elämään astele ihminen, joka saa sinut haluamaan olla parempi mies. Tunnen oloni niin siunatuksi, kun saan olla rinnallasi.”

Haynes on viime aikoina herättänyt hämmennystä faneissaan Instagramin esittelytekstissään. Tekstissä Haynes kuvailee itseään muun muassa sanoilla "soon to be father". Tämän mukaan Haynes tulisi pian isäksi. Haynes ei ole kommentoinut asiaa julkisuudessa.

Lue myös: Arrow-komistus tuli kaapista ulos ensimmäisen kerran 14-vuotiaana - "En osannut hyväksyä itseäni"

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat