Kuva: Getty Images

James Franco nettiraivon kohteena gaalavoiton jälkeen - "Kaikki tietävät, että hän on nilkki!"

09.01.2018 20:06 - Senja Rapila

Mies vastaanotti Golden Globe -palkintogaalassa yhden palkinnoista Time's Up -pinssiä kantaen. Tämä sai monet muistamaan Francon ahdistelusyytökset.

Näyttelijä James Francon, 39, osallistuminen Golden Globe -gaalatilaisuuteen on kuohuttanut sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun mies vastaanotti komedioiden tai musikaalien parhaan miespääosan palkinnon kantaen rinnassaan Time's Up -pinssiä. Pinssi oli kehitetty tilaisuutta varten, joka on protesti seksuaalista häirintää ja -ahdistelua vastaan alalla.

(kuva: Getty Images)

Sen jälkeen kun Franco vastaanotti palkinnon ja fanit näkivät pinssin miehen takissa, syntyi sosiaalisessa mediassa melkoinen kuohu. Ensimmäisenä näyttelijän pinssiin reagoi näyttelijäkollega Violet Paley, joka kuittasi suorin sanoin Twitterissä:

"Söpö Time's Up -pinssi James Franco. Muistatko kun työnsit päätäni alaspäin autossa kohti paljastettua penistäsi, ja sen toisen kerran kun pyysit ystävääni hotellillesi, vaikka tiesit hänen olevan 17-vuotias?" Paley kuittasi yhdessä kommentissaan.

Tämä oli kuitenkin vasta alkua. Paleyn twiitin jälkeen sosiaaliseen mediaan alkoi tulla enemmän syytöksiä. Monissa kuittaillaan kohulle, kun Francon kerrottiin ehdotelleen 17-vuotiaalle nuorelle naiselle Instagramissa.

Eräs nainen kuittasi, että jokainen Hollywoodissa tietää, millainen monen suosima näyttelijä todellisuudessa on. 

"Tarinat hänen käytöksestään on vihdoin tulemassa julki", hän kuittaa.

Lähde: Independent

Lue myös: Kendall Jennerin aknea pilkattiin Golden Globe -gaalan jälkeen - malli näpäytti takaisin

Lue myös: H&M rasismisyytösten kohteena mainoskuvansa vuoksi - rajua kritiikkiä somessa

Kilpailut

Uusimmat