Kuva: Getty Images

Transformers-tähti paljastaa: Nukun joka yö ase vierelläni

14.03.2018 11:45 - Iiro Myllymäki

Shia LaBeouf kertoo monien ongelmiensa johtuvan traumaattisesta tilanteesta, johon hän joutui lapsena.

Muun muassa Transformers-elokuvista tunnettu Hollywood-tähti Shia LaBeouf, 31, on avautunut elämänsä kipupisteistä Esquire-lehden haastattelussa. Näyttelijäsuoritustensa lisäksi mies muistetaan monista kohuista, jotka ovat aiheutuneet hänen väkivaltaisesta ja kummalliseksi mielletystä käytöksestään. Haastattelussa mies selventää, mistä uskoo käytöksensä johtuvan.

Monet asiat palautuvat LaBeoufin mielestä traumaattiseen kokemukseen hänen lapsuudessaan. Hän oli noin 10-vuotias, kun hän kuuli, kun hänen äitinsä raiskattiin.

- Minä vain jäädyin. Mies juoksi pihalle, ja äitini juoksi hänen peräänsä. Dave [naapuri] juoksi paikalle, ja muistan, että hänellä oli varsijousi mukanaan, LaBeouf kertoo.

Tuossa vaiheessa raiskaaja oli kuitenkin jo päässyt pakenemaan. Miestä ei koskaan löydetty. LaBeouf kertoo, että viime vuonna ollessaan vieroituksessa hänelle kerrottiin, että hän kärsii posttraumaattisesta stressihäiriöstä juuri tämän tapauksen johdosta. Näyttelijä uskoo, että juuri tästä kokemuksesta kumpuaa hänen oma taipumuksensa reagoida väkivaltaisesti.

- Ensimmäisen kerran kun sain oikeasti syytteen, se oli perua tästä. Joku tyyppi töytäisi äitini autoa parkkipaikalla, ja mieleni ajatteli heti, että minun täytyy kostaa äitini puolesta. Niinpä lähdin tämän tyypin perään veitsi kädessäni, LaBeouf kertoo.

Samasta syystä näyttelijä osti aseen heti, kun se oli mahdollista. Haastattelussa kerrotaan, että tähän päivään asti hän on joka yö nukkunut ase vierellään.

- Olen aina ajatellut, että joku murtautuu sisään. Koko elämäni, LaBeouf kertoo.

Mies myöntää katuvansa julkisia raivokohtauksiaan ja on nyt motivoitunut muuttumaan ihmisenä.

Lue myös: Transformers-tähti passitettiin vihanhallintakurssille

Lähde: Esquire

Kilpailut

Uusimmat