Kuva: AOP

Transformers-tähti passitettiin vihanhallintakurssille

20.10.2017 13:00 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä Shia LaBeouf tuomittiin häiriökäyttäytymisestä ja virkavallan vastustamisesta.

Muun muassa Transformers-elokuvista tuttu Shia LaBeouf on tuomittu vuoden ehdolliseen rangaistukseen häiriökäytöksestään ja poliisien vastustamisesta, kertoo USA Today. Mies pidätettiin kesällä humalaisen häiriökäytöksen takia Savannahissa Georgiassa.

Pidätys tapahtui, kun tähtinäyttelijä oli käyttäytynyt aggressiivisesti humalassa Savannahin yöelämässä ohikulkijan kieltäydyttyä antamasta hänelle tupakkaa. Poliisien mukaan LaBeouf pakeni heitä läheiseen hotelliin välttyäkseen pidätykseltä, ja lisäksi hän rähisi poliiseille heidän suorittaessaan pidätystä.

Muutama päivä tapahtuneen jälkeen näyttelijä pahoitteli käytöstään Twitterissä ja kirjoitti olevansa tapahtuneesta häpeissään. Nyt näyttelijä on oikeudessa tuomittu osallistumaan vihanhallintakurssille, ja hänen alkoholinkäyttöään seurataan myös tiiviisti.

Kesällä LaBeouf kirjoitti tiedotteessaan pyrkivänsä aktiivisesti raitistumaan.

”Olen taistellut riippuvuuden kanssa julkisesti jo aivan liian kauan, ja pyrin aktiivisesti raitistumaan, ja toivottavasti saan virheeni anteeksi”, mies kirjoitti.

LaBeouf pidätettiin myös Donald Trumpia vastustavan protestin yhteydessä. Voit lukea lisää tästä pidätyksestä tästä jutusta.

Lue myös: Transformers-tähden uusi elokuva floppasi: Elokuvateattereissa ensi-iltana vain yksi katsoja!

Lähde: USA Today

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat