Ellinooralla outoja kokemuksia Vain elämää -kuvauksissa - oliko Satulinnan kummitus asialla?

10.07.2018 17:45 - Iiro Myllymäki

Ellinooran huoneessa muun muassa shampoopullot tippuivat lattialle kuin itsestään.

Laulaja Ellinoora, 24, on mukana Vain elämää -ohjelman tulevalla kaudella, jonka kuvaukset saatiin pakettiin kesäkuun puolenvälin paikkeilla. Ohjelma kuvattiin Hirvensalmella Satulinnan kartanohotellin tiluksilla kuten monena aiempanakin kautena. Satulinnaan liittyy urbaaneja legendoja siitä, että siellä kummittelisi ja tapahtuisi yliluonnollisia asioita. Myös monet Vain elämää -artistit ovat kertoneet tunteneensa kummituksen läsnäolon kuvausten aikana.

Ellinoora toimii tällä viikolla radiokanava Kissin kesäjuontajana iltapäivälähetyksissä yhdessä Jenni Haapalan kanssa. Tiistain lähetyksessä kaksikko puhui Vain elämää -kuvauksista ja siitä, kokiko Ellinoora siellä mitään yliluonnollista. Nainen kertoi, että haluaa luottaa logiikkaan ja järkeen eikä siten usko yliluonnolliseen. Outoja asioita kuitenkin tapahtui hänen Satulinna-vierailunsa aikana.

- En tiedä, johtuiko se siitä, että jo ekana iltana siellä oli buustattu sitä mielikuvaa, että jokin siellä liikkuu. Huoneessani tippui verhotanko ilman, että koskin siihen. Se oli kylläkin hatarasti kiinni. Myös shampoopullot putosivat kylpyhuoneessa yhtäkkiä lattialle, Ellinoora muistelee.

Hän myös kuuli selittämättömiä koputuksia useampaan otteeseen.

- Joko joku trollasi minua isosti tai sitten siellä on oikeasti jotain, Ellinoora miettii.

Rationaalisena päättelijänä Ellinoora tosin pohtii, että nämä kaikki kokemukset saattavat johtua siitä, että kuvaukset ovat muutenkin niin erityislaatuinen ja jännittävä kokemus. Tuolloin aistit saattavat olla erityisen herkillä. Varmaa vastausta outoihin Satulinna-kokemuksiinsa nainen ei ole saanut.

- Se jäi vähän häiritsemään, koska haluan saada aina kaikkiin kysymyksiin vastauksen.

Vaikka Ellinoora ei uskokaan yliluonnolliseen, hän paljastaa uskovansa horoskooppeihin. Hän myös uskoo, että elämässä tiellemme osuvat ihmiset tulevat elämäämme jonkin tarkoituksen vuoksi.

Voit kuunnella koko yliluonnollisuusteemaan liittyvän keskustelun yllä olevan kuvan play-ikonia painamalla.

Voit kuunnella Kissin iltapäivää arkisin kello 14-18. Tällä viikolla Jenni Haapalan kanssa äänessä on Ellinoora.

Lue myös: Ellinoora nuoruuden ihannoinnista: 'Sekin voi mennä liian pitkälle'

Voice.fi ja Kiss kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat