Kuva: Emmi Moilanen

Ellinoora nuoruuden ihannoinnista: 'Sekin voi mennä liian pitkälle'

09.07.2018 17:45 - Emmi Moilanen

Tällä viikolla Kissin kesäjuontajana toimiva laulaja toteaa myös, ettei ole itse harkinnut kauneuskirugisia toimenpiteitä.

Laulaja Ellinoora, 24, viihdyttää Kissin kuuntelijoita tämän viikon ajan kesäjuontajana. Laulaja kertoi juontaja Jenni Haapalalle, ettei ole koskaan itse käynyt kauneuskirurgisessa toimenpiteessä tai edes harkinnut sellaista. Ellinoora vakuuttaa myös, että hänellä ei kuitenkaan ole jyrkkää kielteistä suhtautumista asiaan.

- Jokaisella on oma keho, oma mieli ja oma päätäntävalta. Jos tekee mieli, niin minun puolestani siitä vaan. Ei se ole minulta pois, Ellinoora toteaa.

- Jos katsotaan jotain Madonnaa, niin voihan se ikuisen nuoruuden ihannointi aika pitkälle mennä, hän jatkaa.

"Olen iloinen, että en ole missikisassa"

Ellinooran mukaan hän itse pelkää neuloja niin paljon, ettei ihan heti menisi vapaaehtoisesti ”veitsen alle.” Hän pohtii myös, että kauneuskirurgisilla toimenpiteillä voi olla suuri merkitys myös itsetunnon kannalta.

- Jos kasvosi ovat vahingoittuneet, kyllä ymmärrän ihan täysin, jos haluat niitä korjata. Tai jos koet, että asia on todella suuri osa itsetuntoa, niin tee ihmeessä, laulaja pohtii toimenpiteiden tarpeellisuutta.

Ellinoora kertoo arvostavansa luonnollisuutta ja liputtavansa sen puolesta, että itseään voi katsoa hyväksyvästi peilistä myös meikittä.

- Arvostan kaikkia, jotka tekevät pelkän ulkonäön avulla töitä, koska sekin on hirvittävän suuren panostuksen asia. Olen iloinen siitä, että en ole missikisassa omassa genressäni. Se helpottaa itseä, kun voi olla sen näköinen kun on, laulaja toteaa.

Voice.fi ja Kiss ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Ellinoora uskoo, että filtterit estävät rakkauden syntymisen: "Oletetaan toisen lukevan ajatuksia"

Kilpailut

Uusimmat