Kuva: Getty Images

Häirikkö aiheutti kaaoksen Beyoncén ja Jay-Z:n keikalla - takaa-ajo tallentui videolle

27.08.2018 11:15 - Iiro Myllymäki

Häirikkö pääsi murtautumaan lavalle ja lähti pariskunnan perään.

Beyoncé ja Jay-Z ovat parhaillaan yhteisellä stadionkiertueella. Avioparin Atlantan-keikka sai yllättävän käänteen, kun miespuolinen konserttikävijä pääsi murtautumaan yleisöstä lavalle. Kyseisessä kohdassa keikkaa Beyoncé ja Jay-Z kävelivät lavan taakse, ja mies lähti seuraamaan pariskuntaa ensin rauhallisesti kävellen ja sitten juoksuaskeleita ottaen.

Kesti hetken aikaa ennen kuin lavalla olleet taustatanssijat tajusivat, mitä oli tapahtumassa. He ryntäsivät miehen perään, ja pian myös järjestyksenvalvojat puuttuivat tilanteeseen. Yleisön kuvaamista videoista näkyy, miten bändi jatkaa soittamista samalla kun tanssijat ovat kerääntyneet häirikön ympärille estämään tämän pääsyn Beyoncén ja Jay-Z:n perään.

Associated Press kertoo, että lavalle noussut häirikkö on 26-vuotias Charles Thomas Maxwell ja että hän onnistui "pääsemään kontaktiin" Jay-Z:n kanssa lavalla. Mies pidätettiin areenalla, ja Atlantan poliisi on ottanut asian selvittääkseen.

Beyoncén tiedottaja Yvette Noel-Schure on viitannut tapahtuneeseen Instagramissa.

”Kiitos kaikille faneille huolenpidosta. Beyoncé ja Jay-Z ovat kunnossa ja he odottavat huomista keikkaa”, Noel-Schure kirjoittaa.

Lue myös: Beyoncé avautui kaksosten synnytyksestä - "koko vatsanseutuni tuntui erilaiselta"

Lähde: Metro.co.uk, Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat