Kuva: Getty Images

Beyoncé avautui kaksosten synnytyksestä - "koko vatsanseutuni tuntui erilaiselta"

11.08.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Laulaja avautui Vogue-julkaisulle antamassaan haastattelussa raskauksistaan ja kehostaan.

Laulaja Beyoncèlla, 36, on yhteensä kolme lasta. Hänellä on kuusivuotias tytär sekä viime vuonna syntyneet kaksoset. Nainen on aina ollut tyyli-ikoni, jonka liikkeitä on seurattu hyvinkin tiuhaan. Nyt nainen on paljastanut massiiviset paineet, jotka hän asetti itselleen ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen. 

- Se oli täysin hullua, koska uskoin ulkopuolelta tulevia kuvia siitä, miltä tuoreen äidin pitäisi näyttää. Rääkkäsin itsestäni pois jokaisen vauvakilon vain kolmen kuukauden sisällä synnytyksestä. Buukkasin jopa kiertueen lähelle, jotta pääsisin varmasti tavoitteeseeni, Beyoncé kertoo Vogue-julkaisulle. 

Kun nainen palasi lavoille vain muutama kuukausi synnytyksen jälkeen, hän vielä imetti. Kun hän synnytti kaksoset, hän kohteli kehoaan aivan erilailla. 

- Kärsi raskausmyrkytyksestä, jonka vuoksi minulle tehtiin keisarileikkaus. Minut oli määrätty vuodelepoon kuukaudeksi ennen leikkausta. Mieheni oli oikea tukipilari minulle tänä aikana, hän kertoo. 

- Keisarileikkauksen jälkeen minun oli pakko kohdella kehoani lempeämmin. Minun koko vatsanseutuni tuntui erilaiselta, koska olinhan käynyt läpi valtavan ison leikkauksen. Sen jälkeen päätin antaa kehoni parantua niin kauan kuin olisi tarve, hän kertoo. 

Beyoncé kertoi, että hän aloitti kasvissyönnin väliaikaisesti, luopui alkoholista, kahvista ja kaikista hedelmämehuista. Nainen halusi nousta lavalle Coachella-festivaaleilla. 

- Tärkeintä oli, että olin lempeä itselleni. Minä nautin siitä, mutta koko perheeni teki niin, hän kertoo. 

Lue myös: Beyoncé vastaa raskaushuhuihin: "Minulla on pieni mammamaha"

Lähde: Vogue 

Kilpailut

Uusimmat