Romanialainen mies elää kuin vampyyrit - juo verta ja nukkuu arkussa

04.10.2018 10:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Andreas Bathory alkoi vampyyriksi unen takia.

Vampyyrit ovat olleet aina elokuva- ja kirjamaailman suosituimpia hahmoja. Ne ovat seikkaileet sadoissa erilaisissa teoksissa ja kiehtoneet kovasti ihmiskuntaa. Joitakin niiden elämä kiehtoo niin paljon, että he haluavat olla itse kuin vampyyrit.

Romanialainen Andreas Bathory on omasta mielestään vampyyri. Mies muun muassa juo verta sekä nukkuu arkussa. Bathory kertoi Mirror-lehdelle, että arkussa nukkumisella hän yrittää saada yhteyden henkiolentoihin.

Bathory alkoi vampyyriksi unen takia. Hänelle oli nukkuessaan ilmestynyt hahmo, sotaherra, joka oli valinnut Bathoryn jakamaan vampyyrien sanomaa.Tuo sotaherra ei ollut kuka tahansa henki, vaan itse Vlad Seivästäjä, mies josta alkuperäisenkin Draculan nimi on peräisin.

Ruokaa Bathory ei kuitenkaan metsästä niin kuin vampyyreilta voisi olettaa. Mies juo ainoastaan vapaaehtoisilta ihmisiltä saanutta verta.

- Yllättyisitte jos tietäisitte, kuinka paljon ihmiset ovat valmiita antamaan verta, kun kerrot olevasi vampyyri, Bathory kertoi Mirror-lehdelle.

Mies tiedostaa, että verenjuomisessa on riskinsä, mutta se ei häntä pelota.

- Toki siinä on riskinsä, mutta niin on esimerkiksi pelkästään tien ylittämisessäkin. Me varmistamme jatkuvasti, että verensiirto on turvallista. 

Andreas Bathory kokee elämänsä takia myös paljon ulkopuolista vihaa.

- Tietenkin kohtaamme paljon vihaajia varsinkin internetissä, mutta he ovat vain kateellisia, hän kuittaa.

Lue myös: Vampyyripariskunta juo toistensa verta - hämmentävät kuvat ei herkimmille

Lue myös: Tosielämän vampyyri juo säännöllisesti ihmisverta - katso video

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat