Tosielämän vampyyri juo säännöllisesti ihmisverta - katso video

11.06.2013 20:00 - Reija Saarinen

Twilightin ja True Bloodin myötä vampyyreistä on tullut ihailtuja olentoja. Toisilla tämä ihailu menee kuitenkin hieman muita pidemmälle. Toiset haluavat itse olla vampyyreita, veren juontia myöten. 

45-vuotias kahden lapsen äiti Julia Caples on tosielämän vampyyri. Nainen on juonut elävän ihmisen verta jo 30 vuoden ajana. Caples juo kaksi litraa verta joka kuukausi, ja uskookin tämän olevan hänen nuorekkuutensa ja hyvinvointinsa salaisuus. 

Nainen löytää "uhrinsa" vampyyri-fanien keskuudesta. Jokainen vapaaehtoinen toivoo "vampyyrin" juovan heidän vertaan. Juomasessiot Caples järjestää kotonaan, missä hän viiltää haavan vapaaehtoiseen, ja imee verta haavasta. Tautien varalta nainen on varuillaan, ja jokainen luovuttaja onkin testattu ennen veren juontia. 

Caplesin omien sanojen mukaan hänen viehätyksensä verta kohtaan alkoi jo nuoruudessa, oikeastaan ensimmäisen suudelman aikana. Tällöin nainen puraisi kumppaninsa huuleen ja nautti veren mausta. Himo vereen säilyi naisen mielessä koko teini-iänkin, mutta säännöllisen veren juonnin nainen aloitti vasta tavattuaan aviomiehensä. 

Katso video hämmentävästä "ruokailusta" täältä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat