Kuva: Senja Rapila

Bile-Dani muuttaa kihlattunsa kanssa Espanjaan - jätti työnsä, uskoo läpimurtoon räppärinä

12.03.2019 09:45 - Senni Loikala

Hottikset- ja Temptation Island Suomi -televisiosarjoista pinnalle noussut Bile-Dani karistaa Suomen pölyt kannoiltaan.

Bile-Danina tutuksi tullut mediapersoona ja räppärin uraa käynnistellyt Daniel Lehtonen, 28, kertoo Instagramissa muuttavansa kihlattunsa Eveliina Uosukaisen kanssa Espanjaan. ”Me ollaan Even kanssa pitkään jo mietitty ja muhittu muuttoa Etelään, missä saadaan nauttia auringosta ja elävistä ihmisistä enemmän kuin koti-Suomessa ja nyt meidän unelma vihdoin on konkretisoitumassa”, Lehtonen kirjoittaa ja kertoo parin olevan jo Espanjassa asuntoa etsimässä.

Lehtonen on jättänyt työnsä elämänmuutoksen vuoksi. ”Irtisanoin itseni jo pari viikkoa sitten esimiestyöstäni ICT-alalla”, hän tuumaa ja kertoo keskittyvänsä jatkossa muun muassa ravintolisiä myyvän hyvinvointibrändin kehittämiseen.

Musiikin tekemistä useita rap-kappaleita julkaissut Daniel Lehtonen ei jätä. Hän uskoo, että uusi ympäristö edistää lopullista läpilyöntiä musiikkibisneksessä. ”Tämä (muutto Espanjaan) ei vaikuta musiikkiuraan ainakaan negatiivisella tavalla, koska ympäristö ja sen tuomat vibat heijastuvat aina musiikkiin ja sen sanomaan, jonka uskon olevan se puuttuva elementti lopulliseen ponnahdukseen.

Lehtonen kertoo työstäneensä demoja tulevista kappaleista. ”Tällä hetkellä mietitään joukkojen kanssa, mikä olisi ensimmäinen single, joka julkaistaan tulevalta EP:ltä.

Olen jatkossa sitten vissiin Bile-Arska-Dani”, Lehtonen summaa pilke silmäkulmassa.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Bile-Dani järkyttyi nähtyään itsensä televisiossa: ”En oikeasti ole tuollainen mulkku”

Kilpailut

Uusimmat