Kuva: AOP

Justin Bieber suututti fanit Instagram-päivityksellään - "Mitä päässäsi oikein liikkuu?"

06.05.2019 17:00 - Iiro Myllymäki

Justin Bieber ylistää kiistanalaisen maineen omaavaa Chris Brownia.

Justin Bieber, 25, on jakanut kiistanalaisen päivityksen Instagram-tilillään. Päivityksellä mies ylistää artistikollegaansa Chris Brownia, 30, väittämällä, että tämä on kuin Michael Jackson ja Tupac Shakur yhdistettynä.

Kaikille annetaan heidän ansaitsemansa kunnia vasta kuoleman jälkeen. Väitän, että kun Chris Brown menehtyy pitkän ja tapahtumarikkaan elämän jälkeen, tulette kaipaamaan sitä, mikä nyt on silmienne edessä. Luottakaa minuun. Te, jotka olette ylenkatsoneet hänen lahjakkuuttaan hänen tekemänsä virheen takia: teidän täytyy arvioida asia uudelleen. Rakastan sinua Chris”, Bieber kirjoittaa.

Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Bieberin mainitsema virhe on mitä todennäköisimmin se, että Chris Brown pahoinpiteli tuolloisen tyttöystävänsä Rihannan vuonna 2009. Viimeksi mies joutui poliisin kanssa tekemisiin tammikuussa, kun nainen syytti Brownia hotellihuoneessa tapahtuneesta raiskauksesta Pariisissa. Brown joutui kuulusteluihin, ja hänet vapautettiin. Tämän jälkeen mies todisteli syyttömyyttään sosiaalisessa mediassa. Chris Brown on lukuisia palkintoja pokannut r'n'b-artisti, jonka albumeja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta.

Justin Bieberin fanit eivät ole olleet innoissaan miehen päivityksestä. Monet eivät selvästikään ole valmiita antamaan anteeksi Chris Brownin väkivaltaisuuksia.

”Lähisuhdeväkivalta ei ole mikään pelkkä virhe.”

”Älä normalisoi pahoinpitelyä.”

”Mitä päässäsi oikein liikkuu?”

”Olin fanisi. Enpä ole enää.”

Justin Bieber on lupaillut faneilleen uuden albumin ilmestyvän pian. Hän on kiusoitellut fanejaan muun muassa vihjailemalla yhteistyöstä Ed Sheeranin kanssa. Lue lisää aiheesta tästä jutusta.

Lue myös: Justin Bieber hyökkäsi toimittajaa vastaan Twitterissä - hermot menivät playback-syytöksistä

Lue myös: Justin Bieber kuolaa vaimonsa perään Instagramissa - tissikommentti ei jäänyt huomaamatta

Lähteet: Cosmopolitan, BBC, Heavy

Kilpailut

Uusimmat