Kuva: AOP

Justin Bieber hyökkäsi toimittajaa vastaan Twitterissä - hermot menivät playback-syytöksistä

25.04.2019 12:30 - Iiro Myllymäki

Netissä on syytetty Justin Bieberiä playback-laulamisesta viime viikonlopun yllätysesiintymisen yhteydessä. Mies ei purematta niele kritiikkiä.

Justin Bieber, 25, teki yllätysesiintymisen Coachella-musiikkifestivaaleilla viime viikonloppuna. Mies nousi lavalle Ariana Granden, 25, keikan aikana esittämään Sorry-hittinsä. Ihmiset lähtivät levittämään videoita esiintymisestä netissä naureskellen, että Justin Bieber lauloi kappaleensa playbackina. Bieber on ottanut nyt kantaa playback-syytöksiin, ja kommentit ovat yltäneet kiivaisiin mittoihin.

E!-viihdemedian toimittaja Morgan Stewart oli yksi heistä, jotka syyttivät Bieberiä playback-laulamisesta. Justin Bieber kirjoitti liudan suoraan naiselle suunnattuja twiittejä.

”Kappale tuli nauhalta, ja lauloin sen päälle. Miksi haluat käyttää aikasi ihmisten musertamiseen? Kaltaisesi ihmiset ovat koulukiusaajia, ja kaltaistesi ihmisten takia lapsista tulee itsetuhoisia”, Bieber kirjoittaa.

Bieber ja Ariana Grande ovat puolustelleet playbackin käyttöä sillä, että esitys oli täysin spontaani eikä sitä ollut harjoiteltu missään vaiheessa. Bieber kirjoittaa Twitterissä, että taustaraidan päälle laulaminen on normaalia tämänkaltaisissa vierailevissa esiintymisissä.

Mies ei lopettanut toimittajan kritisoimista tähän.

”Kuvittele, jos käyttäisit edes puolet siitä ajasta mikä sinulla menee muille nauramiseen siihen, että kannustaisit ihmisiä positiivisuudella. Ikävää tässä on se, että olet asemassa, jossa voisit oikeasti vaikuttaa asioihin”, Bieber kirjoittaa.

Voit katsoa pätkän Bieberin esiintymisestä alla olevasta videosta. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Justin Bieber kuolaa vaimonsa perään Instagramissa - tissikommentti ei jäänyt huomaamatta

Lue myös: Ariana Granden Coachella-keikkapalkkio huimaa päätä, somessa ihastellaan - "Rahan kuningatar"

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat