Kuva: AOP

HBO-sarjassa nähtiin kuviteltu suuseksikohtaus kahden miespopparin välillä - raivo repesi

02.07.2019 14:15 - Iiro Myllymäki

Euphoria-sarjassa kuviteltiin seksuaalista säpinää kahden One Direction -tähden välille.

HBO:n uuden Euphoria-draamasarjan tuoreimmassa jaksossa nähtiin kiistanalainen animoitu kohtaus. Animetyylisessä kohtauksessa esitettiin, miten One Direction -bändistä tutut Louis Tomlinson ja Harry Styles jakoivat keskenään hellän hetken, kun Styles otti Tomlinsonilta suihin. Kohtaus liittyi sarjassa esiintyvään fanifiktion kirjoittajaan, joka mielessään kuvitteli kohtauksen. Kohtausta höystää vielä sarjan päähenkilön selostama ääniraita, jossa kohtauksen sisältöä kuvaillaan suorasanaisesti.

Fanikulttuuriin kuuluu monesti myös seksuaalissävytteiset fanifiktiokertomukset, joissa esimerkiksi poikabändien jäsenien välille kuvitellaan suhteita. Jotkut One Direction -fanit ovat kuvitelleet juurikin Tomlinsonin ja Stylesin välille seksuaalista suhdetta, ja kaksikko itse on kommentoinut tällaisen fanifiktion vaikuttaneen heidän väliseen suhteeseensa ikävällä tavalla. Tällaisesta fanifiktiosta tuli niin yleistä, että kaksikolle kehiteltiin jopa pariskuntanimi Larry Stylinson.

Euphoria-sarjan kohtaus on herättänyt osassa kaksikon faneissa pahennusta ja jotkut ovat vaatineet kohtausta poistettavaksi.

”Jakso oli mauton. Miten sarjan tekijät kehtaavat esittää fanifiktiota, joka sai molemmat miehet tuntemaan olonsa epämukavaksi? Tämä Larry-homma on mennyt liian pitkälle ja on jatkunut liian kauan”, kirjoittaa yksi Twitterissä.

Pääset katsomaan kohauttaneen kohtauksen alta tai tämän linkin takaa.

Jotkut ovat ihmetelleet, onko kaksikolta saatu lupa kyseisen kohtauksen esittämiseen. Louis Tomlinson itse on kommentoinut asiaa Twitterissä ja vahvistanut, että häneltä ei ole kysytty etukäteen mitään lupaa.

”Voin sanoa, että minuun ei ole otettu yhteyttä enkä ole hyväksynyt tätä”, Tomlinson kommentoi.

Euphoria-sarjassa fanifiktion kirjoittajaa esittävä Barbie Ferreira on puolustanut kohtausta Hollywood Reporterin haastattelussa. Hän sanoo, että monet fanit voivat samastua kyseisenlaiseen mielikuvituksen kautta tapahtuvaan todellisuuspakoon.

- Sitä vain antautuu täysin jollekin ihmiselle, jota ei edes tunne, tai viidelle ihmiselle, ja heidän välistä kommunikaatiota kuvittelee paetakseen omaa todellisuutta. Tuo on minusta todella mielenkiintoista, koska olen itse ehdottomasti tehnyt tuota, Ferreira sanoo.

Lue myös: Laulajakaunotar huijasi koko maailmaa - Harry Styles -tatuointi ei ole aito

Lue myös: One Direction -tähti sai huonoja uutisia - äiti kuoli yli vuosi sitten syöpään, nyt sairastui isä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat