Kuva: Getty Images

One Direction -tähti sai huonoja uutisia - äiti kuoli yli vuosi sitten syöpään, nyt sairastui isä

23.05.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Louis Tomlinsonin isällä on diagnosoitu maksasyöpä.

One Direction -yhtyeestä julkisuuteen pompannut Louis Tomlinson, 26, kohtasi suuren surun vain hieman yli vuosi sitten, kun hänen äitinsä menehtyi syöpään. Nyt Tomlinson on saanut taas ikäviä uutisia, koska hänen isänsä on myös saanut syöpädiagnoosin kertoo Glamour-julkaisu.

Hänen isänsä, Troy Austin, 49, on sairastunut maksasyöpään. Hän joutui leikkaukseen, jossa hänen maksastaan poistettiin kasvain. Austin toivoo, että toimenpide pelasti hänen elämänsä, mutta vielä ei ole varmuutta siitä, saatiinko syöpä kokonaan pois. 

Äiti, Johannah Deakin, oli Louis Tomlinsonille erittäin läheinen. (kuva: Getty Images )

- Uskon, että kasvain on peruja alkoholista sekä tupakoinnista. En voi syyttää sairaudesta ketään muuta kuin itseäni, Austin on kommentoinut. 

Isän ja pojan suhde on ollut myrskyinen, mutta he ovat lähentyneet Tomlinsonin äidin kuoleman jälkeen. One Direction -tähti on kiitellyt terveydenhuoltoa siitä, että he huomasivat hänen isänsä syövän ajoissa. 

- Olen niin kiitollinen julkiselle terveydenhuollolle, että isäni sai uuden mahdollisuuden elää, Tomlinson kertoi Daily Mail -julkaisulle. 

Lue myös: One Direction -tähti toteutti kuolleen äitinsä toiveen - hautasi sotakirveen bändiläisen kanssa

Lähde: Glamour & Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat