Kuva: Shutterstock

Tyrmäävän Kate Beckinsalen timmin kropan salaisuus on kuusi treeniä viikossa

05.01.2020 22:15 - Karoliina Kotala

Näyttelijäkaunotar on totisesti ahkeroinut kuntosalilla.

Brittinäyttelijä Kate Beckinale on yksi niistä viihdetaivaan tähdistä, joka näyttää roimasti todellista ikäänsä nuoremmalta. 46-vuotias Kate kerääkin jatkuvasti ylistäviä kommentteja ulkomuodostaan ja ihmettelyjä, kuinka tähti voi näyttää niin hyvältä. Onpa pähdeltä jopa kysytty onko hän löytänyt nuoruuden lähteen.

Merkittävä syy Katen atleettiseen vartaloon löytyy ahkerasta treenaamisesta. Kate aloitti treenaamisen parikymppisenä kuvatessaan Pearl Harbor -elokuvaa, elokuvan ohjaajan pyytäessä Katea laihduttamaan. Vaikka ahkera treeni näkyykin timminä vartalona, kertoo Kate tärkeimpien vaikutusten olevan psyykkisiä. Näyttelijä treenaa kuutena aamuna viikossa ja jokainen tunnin treeni on täyttä työtä. Treeni koostuu salitreenistä sekä intervallitreenistä, joka todella saa hien pintaan.

Myös ravinnon suhteen tähti on tarkka. Kate kertoo, ettei nauti lainkaan nautintoaineita, mukaan lukien kofeiinia tai alkoholia. Edes tumma suklaa ei näyttelijän mukaan sovi tähdelle. Tähden ruokavalio koostuukin mahdollisimman puhtaasta ravinnosta, hyvistä rasvoista ja kalasta.

Ohessa kuva tähden Instagram-tililtä:

Lue myös: Näyttelijäkaunottaren bileasu käänsi katseet - vain hapsujen haivenet peittivät vaivoin rinnat

Lähde: Women's Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat