Saksalainen jalkapalloilijalupaus julistettiin kuolleeksi - palasi vuosien jälkeen kotiseudulleen

07.05.2020 17:45 - Ella Haura

Hiannick Kamban vaimo haki kuoleman julistamisen johdosta jättikorvauksia ja on nyt syytettynä vakuutuspetoksesta.

Saksassa on sattunut harvinainen tapaus koskien jalkapalloilijalupaus Hiannick Kamban katoamista. Kamba julistettiin kuolleeksi vuonna 2016, mutta miehestä on nyt tehty havaintoja vanhan kotinsa lähellä Gelsenkirchenissä. People kertoo saksalaisen Bildin uutisoineen, että 33-vuotias mies voi hyvin ja on myös palannut entiseen työhönsä energia-alalla.

Kamban ilmoitettiin kuolleen auto-onnettomuudessa entisessä kotimaassaan Kongossa. Entinen jalkapalloilija kertoi hiljattain, että todellisuudessa luotetut ystävät ryöstivät hänen henkilöllisyystodistuksensa, matkapuhelimensa sekä rahansa. New York Postin mukaan henkilöllisyyden todistaminen ja uusien dokumenttien saaminen vei Kambalta kauan aikaa.

Kamban vaimo on syytettynä tapaukseen liittyvästä vakuutuspetoksesta. Syyttäjä Anette Milkin mukaan nainen vastaanotti seitsemännumeroisen summan rahaa haettuaan korvauksia puolisonsa kuolemasta. Parilla on kymmenenvuotias tytär.

Kamba pelasi aiemmin FC Shalken joukkueessa puolustajan paikkaa Saksan jalkapallon pääsarjassa. Katoamishetkellä mies oli VfB Hülsin riveissä.

Pääset katsomaan Peoplen Twitter-julkaisun Kambasta alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Elon Muskin ja Grimesin pojan nimi todella on X Æ A-12 - nyt nimen logiikka on avattu

Lue myös: Andrea, 22, on ottanut täytettä huuliinsa jo 20 kertaa - ei aio vieläkään lopettaa

Lähde: People, New York Post

Kilpailut

Uusimmat