Kuva: AOP

Elon Muskin ja Grimesin pojan nimi todella on X Æ A-12 - nyt nimen logiikka on avattu

06.05.2020 19:15 - Iiro Myllymäki

Pojan nimessä on muun muassa suora viittaus lentokoneeseen.

Uutisoimme tiistaina, että Tesla-miljardööri Elon Muskin, 48, ja muusikko Grimesin, oikealta nimeltään Claire Boucher, 32, lapsi on syntynyt. Elon Musk kertoi Twitterissä sekä lapsen että äidin voivan hyvin, ja samalla mies myös vastasi seuraajalle, joka kyseli lapsen nimeä. Nimipaljastus herätti paljon ihmetystä ja myös epäuskoa, eikä ihmekään, sillä Elon Musk ilmoitti nimeksi X Æ A-12 Musk.

Nyt myös Grimes on julkaissut päivityksiä Twitterissä. Yhdessä päivityksessään nainen vaikuttaa vahvistavan nimen oikeaksi. Hän on selventänyt, mistä nimi on peräisin. Jos naisen twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

X viittaa siis matemaattisten yhtälöiden muuttujaan. Æ puolestaan on Grimesin mukaan hänen haltiakielensä tapa kirjoittaa ”Ai”, joka tarkoittaa naisen twiitin mukaan hänelle sekä rakkautta että tekoälyä (”artificial intelligence”). A-12 puolestaan on viittaus pariskunnan lempilentokoneen SR-71:n edeltäjämalliin A-12:een. Elon Musk on käynyt korjaamassa Grimesin kirjoitusvirheen (”SR-17”) vastaustwiitissään. A-12-tiedustelulentokoneen Grimes kertoo edustavan hänelle väkivallatonta taistelua ja nopeutta.

Sulkeissa Grimes mainitsee, että A-kirjain voi viitata myös hänen lempikappaleeseensa Archangel. Nainen ei kuitenkaan määrittele, kenen kappaleesta on kyse. Twiittinsä viimeisellä selityksellä Grimes viitannee kiinalaisen horoskoopin hiiren vuoteen, joka on nyt.

Nimestä tuskin virallista

BBC kertoo, että Grimes on todennäköisesti synnyttänyt Kaliforniassa, missä on tietyt lainsäädännölliset reunaehdot lasten nimille. Erikoismerkkejä ei sallita, joten Elon Muskin ja Grimesin visioimaa lapsen nimeä ei voi rekisteröidä.

Twitterissä suosituksi on noussut Grimesin twiittiin tullut vastaus, jossa nimeäminen kyseenalaistetaan.

"Kai käsität, että tämä on ihminen eikä EP?" twiittaaja heittää.

Grimes on käynyt vastaamassa tähän.

"Mielestäni se kuulostaa tarinan päähahmolta", Grimes kirjoittaa ja on liittänyt mukaan planeettaemojin. Naisen twiitin näet alta tai täältä.

Lue myös: Pornotähti nosti automerkin haetuimmaksi hakusanaksi - toimitusjohtaja Elon Musk kommentoi

Lue myös: Vanhemmat eivät saaneet nimetä lastaan Facebookiksi - katso mitä muita outoja nimiä on kielletty

Lähde: BBC

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat