Kuva: AOP

Megan Foxin menneisyydestä ryöpsähti kohu, nyt nainen kommentoi: "En ollut vähissä vaatteissa"

24.06.2020 20:45 - Iiro Myllymäki

Megan Foxin kohtaamasta epäreilusta seksualisoimisesta on noussut puhetta, mutta Foxin mukaan tietyt väitteet ovat liioittelua.

Sosiaalisessa mediassa on levitetty näyttelijä Megan Foxin, 34, haastatteluklippiä vuodelta 2009. Kyseinen haastattelu on Jimmy Kimmelin, 52, talk show -ohjelmasta, ja somessa on pöyristytty Kimmelin tavasta reagoida Foxin puheisiin kyseenalaisista kokemuksistaan kuvauksissa. Nyt sekä Fox että kertomuksessa esiintyvä elokuvaohjaaja Michael Bay, 55, ovat kommentoineet asiaa Instagram-päivityksissään.

Haastattelupätkässä Megan Fox kertoo tilanteesta Bad Boys 2 -elokuvan kuvauksissa. Fox oli juuri täyttänyt 15 vuotta, ja ohjaaja Michael Bay laittoi hänet pukeutumaan bikineihin ja menemään tanssimaan vesiputouksen alle yökerhokohtauksessa. Jimmy Kimmel naureskelee haastattelun aikana kertomukselle ja toteaa, että tuolla tavalla miesten mielet toimivat ja että jotkut osaavat pidätellä itseään toisia paremmin. Sosiaalisessa mediassa monet ovat pitäneet tällaista kommentointia vähättelevänä alaikäiseen kohdistuvaa seksuaalista häirintää kohtaan. Samaisesta haastattelusta on levitetty myös pätkää, jossa Jimmy Kimmel näyttää Megan Foxille piirtämäänsä kuvaa, jossa kaksikko harrastaa seksiä.

Megan Fox on saanut nyt paljon tukea osakseen sosiaalisessa mediassa, ja tuoreessa Instagram-päivityksessään nainen kiittää tästä. Hänen mielestään tietyt tapaukset on kuitenkin saatu näyttämään synkemmiltä kuin ne tosiasiassa olivatkaan. Nainen nostaa esiin Transformers-elokuvan koekuvaukset, josta on levitetty kertomusta siitä, miten ohjaaja Bay kutsui naisen luokseen ja laittoi tämän pesemään autoaan samalla, kun tätä kuvattiin.

”On tärkeää huomioida, että olin tuolloin 19- tai 20-vuotias. Työskentelin kyllä Michaelin Ferrarin parissa yhdessä koekuvauskohtauksessa. Tämä tapahtui elokuvastudion parkkipaikalla, ja paikalla oli monia muitakin kuvausryhmän jäseniä enkä ollut missään kohtaa vähissä vaatteissa”, Fox kirjoittaa.

Nainen kertoo, että on kokenut kammottavia kokemuksia ”todella naisvihamielisellä alalla”, mutta nyt esiin nostetut tapaukset eivät hänen mielestään sellaisia ole. Hän sanoo, ettei aio paljastaa, ketkä ovat toimineet häntä kohtaa asiattomimmin. Hän tähdentää, ettei koskaan kokenut Michael Bayn piinaavan häntä seksuaalisesti eikä Bay hyväksikäyttänyt häntä missään vaiheessa.

Voit katsoa naisen koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Michael Bay puolestaan on jakanut Instagramissa kuvakaappauksen Megan Foxin Transformers-koekuvauksista kohutusta autonpesuhetkestä.

”Hän ei pese autoa eikä ole pukeutunut bikineihin, kuten media on jo vuosikauden valheellisesti väittänyt. Mielestäni Megan on fantastinen. Olen ylpeä siitä, että olen työskennellyt hänen kanssaan ja aion työskennellä hänen kanssaan vielä”, Bay kirjoittaa.

Michael Bayn päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Michael Bay ja Megan Fox ovat aiemmin panetelleet toisiaan julkisuudessa. Fox on verrannut ohjaajaa Napoleoniin ja Hitleriin ja kuvaillut hänelle työskentelemistä painajaismaiseksi. Bay on puolestaan kertonut, miksi hän korvasi Foxin Rosie Huntington-Whitelyllä kolmannessa Transformers-elokuvassa. Miehen mukaan asiaan vaikutti Foxin Hitler-kommentin lisäksi se, että hänen mielestään Fox oli kuvauksissa liian keskittynyt kännykkäänsä.

Lue myös: Megan Foxia seksualisoitiin jo teininä - Twitter-kansa kauhistui, kun esimerkit iskettiin pöytään

Lue myös: Megan Foxin kymmenen vuoden avioliitto päättyi - seurustelee nyt räppäri Machine Gun Kellyn kanssa?

Lähde: Entertainment Weekly

Kilpailut

Uusimmat