Kuva: AOP

Megan Foxia seksualisoitiin jo teininä - Twitter-kansa kauhistui, kun esimerkit iskettiin pöytään

23.06.2020 21:45 - Iiro Myllymäki

Monet ovat nostaneet nyt esille näyttelijätähden epäasiallisen kohtelun.

Näyttelijä Megan Foxista, 34, puhuttaessa monelle tulee mieleen hänen statuksensa seksisymbolina. Fox on avautunut jo aiemmin siitä, miten koko uran jatkunut esineellistäminen on vaikuttanut häneen ja aiheuttanut hänelle henkisen romahduksen.

Nyt Twitterissä on nostettu esimerkkejä tilanteista, joissa Megan Fox on joutunut kokemaan ylenpalttista esineellistämistä. Eräs Twitter-käyttäjä nosti asian esiin ja sai twiitilleen yli 200 000 tykkäystä.

Megan Fox ansaitsi parempaa kuin tulla ylenpalttisesti miesohjaajien seksualisoimaksi jo lapsena ja tulla joutuneeksi mustalle listalle, kun hän puhui asiasta samalla, kun kyseiset miehet jatkoivat uriaan”, twiitissä lukee.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Twitterissä alettiin nostaa esille tilanteita, jotka räikeästi nostavat esille Megan Foxin seksualisoimisen. Fox kertoi vuonna 2009 Jimmy Kimmelin talk show’ssa Bad Boys II -elokuvan kuvauksista, joissa Fox oli mukana avustajana ollessaan 15-vuotias.

- Kuvasimme klubille sijoittuvaa kohtausta, ja minulle puettiin päälle Yhdysvaltojen lipun mukaan kuvioidut bikinit, punainen cowboy-hattu ja 15-senttiset korot, Fox kertoi ohjelmassa.

Nainen jatkoi kertomalla, että joku kuvausryhmästä sanoi ohjaaja Michael Baylle, että 15-vuotiasta tyttöä ei voi laittaa klubikohtaukseen juoma kädessään.

- Michaelin ratkaisu oli laittaa minut tanssimaan vesiputouksen alle ja kastumaan läpimäräksi. Olin 15-vuotias. Tuosta näkee hyvin, miten Bayn mieli toimii, Fox sanoi Jimmy Kimmelille.

Twitterissä on nyt nostettu esiin, että Kimmelin reaktio naisen kertomukseen oli epäasiallinen. Ensin mies nauroi ja sen jälkeen sanoi:

- No, tuo on hyvä kuvaus siitä, miten meidän kaikkien mielet toimivat. Jotkut meistä ovat tarpeeksi kunniallisia, jotta pystyvät tukahduttamaan nuo ajatukset ja teeskentelemään, ettei niitä olekaan.

Voit katsoa tilanteen videolta alla näkyvästä twiitistä. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Toisessa twiitissä on muisteltu sitä, kun Megan Fox oli mukana Miehen puolikkaat -sarjassa ja esitti 16-vuotiasta tyttöä. Twiittaajan mukaan naisen roolihahmon kerrottiin olevan liian seksikäs ikäisekseen ja kaksi huomattavasti vanhempaa hahmoa halusi harrastaa seksiä hänen kanssaan.

”Tämä kuvottaa minua”, twiittaaja kommentoi.

Kyseinen Miehen puolikkaat -jakso esitettiin alkuvuodesta 2004, joten sen kuvausten aikaan Fox on ollut arviolta 17-vuotias.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Monen mielestä Megan Fox on ollut seksistisen elokuva-alan uhri eikä ole koskaan saanut tarpeeksi tunnustusta näyttelijänlahjoistaan. Fox on nähty muun muassa Transformers-elokuvissa ja Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa.

Hänen olisi jo aika saada Oscarin arvoisia rooleja!” kirjoittaa yksi.

”En voi kuolla rauhassa, ellei hänen uraansa saada taas nousuun”, kommentoi toinen.

Lue myös: Megan Foxin menneisyydestä ryöpsähti kohu, nyt nainen kommentoi: "En ollut vähissä vaatteissa"

Lue myös: Megan Foxin kymmenen vuoden avioliitto päättyi - seurustelee nyt räppäri Machine Gun Kellyn kanssa?

Lue myös: Megan Foxin poika pukeutuu mekkoihin, koska rakastaa niitä: "Yritän opettaa hänelle itsevarmuutta"

Lähteet: Indy100, IMDB

Juttua muokattu 25.6. klo 9:18: Vaihdettu linkitys toiseen twiittiin.

Kilpailut

Uusimmat