Kuva: MTV3

Yksi laite mullisti Teflon Brothers -räppärin keittiöelämän - "Kaverit kutsuvat huijaamiseksi"

03.02.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Voli eli Jani Tuohimaa kilpailee maaliskuussa alkavassa MasterChef VIP -ohjelmassa.

Teflon Brothers -yhtyeestä tuttu räppäri Voli eli Jani Tuohimaa, 37, pääsee näyttämään kokkaustaitonsa koko Suomelle, kun hän on yksi MasterChef VIP -ohjelman kilpailijoista. Räppäri kehuu ruoanlaittokokemusta tuomareiden edessä.

- Oli kyllä huikea kokemus. Yksi siisteimmistä jutuista oli se lisäkipinä, joka on tullut kotikokkaamiseen. Porukka oli mahtava ja työtä riitti, Voli innostuu Voice.fi:n haastattelussa.

Yksi ohjelman innoittamana hankittu laite on mullistanut räppärin keittiöelämän.

- Kotona riittää yleensä ihan perusruoka, mutta frendeille tulee tehtyä lihaa. Sain nimittäin ohjelmassa vinkin sirkulaattorista, jonka ostin heti kotiin. Frenditkin kutsuvat sitä huijauslaitteeksi, koska sillä ei voi kuulemma epäonnistua.

Sirkulaattori on vedenkuumennuslaite, joka on varustettu sekoittimella. Vesihauteeseen upotettavan sirkulaattorin avulla veden lämpötila voidaan pitää tarkasti halutunlaisena.

Ohjelman kuvaukset osuivat hyvään aikaan, sillä koronapandemia perui myös Teflon Brothersin keikat.

- Tietenkin sitä huomaa, että alkaa jo kaipaamaan lavalle. Olen kuitenkin löytänyt tästä korona-ajasta sellaisen positiivisen puolen, että vihdoinkin voi vain olla ja rentoutua ja viettää kunnolla aikaa läheisten kanssa. Luovuuskin on ollut lomalla, joten pitää hieman herätellä itseään, että saadaan levy valmiiksi ennen kesää.

Voli on toiminut suomalaisessa räppikentässä jo vuosituhannen alusta. Mies muistaakin hyvin ajan, jolloin suomalainen rap-musiikki alkoi lyömään läpi.

- Kulta-aika oli varmaan silloin, kun Kapasiteettiyksikkö ja Fintelligens alkoivat saamaan mainetta. Sitten tuli tietenkin myös Avain ja Rähinä-jengi kasvatti suosiotaan. Nykyään en enää hirveästi seuraa uusia räppäreitä, mutta sen voin sanoa, että nuoret ovat kovia tekijöitä. Usein kun kuulee jotain uutta, niin hämmentyy, miten taitavia he ovat.

MasterChef VIP MTV3-kanavalla tiiistaina 2. maaliskuuta klo 20 alkaen.

Lue myös: Teflon Brothers -räppäri avautuu: Olin mukana suunnittelemassa rikosta

Lue myös: Teflon Brothersin uusi kappale on omaa genreään - Pyhimys: 'Jamaica-soundia ja Marco Bjurströmiä'

Kilpailut

Uusimmat