Kuva: Senja Rapila

Teflon Brothers -räppäri avautuu: Olin mukana suunnittelemassa rikosta

08.04.2016 14:55 - Senni Loikala

Räppärit Pyhimys ja Voli kertovat muistojaan Malminkartanon lähiöstä, jossa he molemmat asuivat nuorempana.

Teflon Brothers -rap-yhtyeen Pyhimys eli oikealta nimeltään Mikko Kuoppanen, 34, Voli eli Jani Tuohimaa, 32, ja Heikki Kuula, 33, julkaisivat perjantaina uuden Lähiöunelmii-singlen. Pyhimys ja Voli muistelevat Voice.fi-sivuston haastattelussa entistä helsinkiläistä kotilähiötään Malminkartanoa. Molemmat paljastavat yhden ikimuistoisen tositarinan ajoilta, jolloin he asuivat kyseisessä lähiössä.

Pyhimys:

Meillä oli jengi, joka aina hengasi kaupalla. Eräänä päivänä osa jengistä päätti, että murtaudutaan siihen kauppaan.

Kaverin rappukäytävän lattiassa oli luukku, mistä pääsi tunneliin ja sieltä sisälle kauppaan. Kun ystäväni tajusivat sen, he menivät yhtenä yönä rappuun ja ryömivät tunnelista sisälle kauppaan ja ottivat sieltä kaikkea.

Kaupan ja tunnelin välissä oli kuitenkin kioski, jonka myyjä tunsi meidät tyyliin nimeltä. Hän tajusi kuvion ja meni vasikoimaan poliisille. Syylliset jäivät kiinni. Itse en ollut toteutuksessa mukana, vaan pelkästään sen suunnittelussa.

Voli:

 ”Saman kaupan verkkoaidan takana oli koreittain tyhjiä pulloja. Me murtauduttiin kerran yöllä sinne, pidettiin verkkoa vähän auki ja sniikattiin sisään. Siellä oli yksi kaveri, jolle me heitettiin niitä pullokoreja.

Eiköhän kaverin äiti sattunut ajamaan pyörällä ohi ja hän pysähtyi ihmettelemään, mitä ihmettä tapahtuu. Verkkoaidan takaa häntä kurkki oma poika.

Yksi meistä pääsi karkuun. Hän vei pullot seuraavana päivänä kauppaan Myyrmanniin, kun eihän niitä enää samaan kauppaan voinut palauttaa.

Lue myös: Seikat, jotka jokainen lähiössä asunut tietää - kuulostavatko tutuilta?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat