Kuva: AOP

Miley Cyrus muistelee "noloja" ensimmäisiä kuukautisiaan - "Olin pukeutunut valkoisiin capreihin"

25.03.2021 12:15 - Iiro Myllymäki

Miley Cyrus muistelee teiniaikojaan Hannah Montana -hahmolle kirjoittamassaan kirjeessä.

Miley Cyrus, 28, tuli ensin tunnetuksi Disney Channelin Hannah Montana -sarjasta, jota alettiin esittää 15 vuotta sitten. Neljän kauden verran vuosina 2006-2011 Cyrus näytteli sarjassa tavallista teinityttöä Miley Stewartia ja tämän kuuluisaa alter egoa, poptähti Hannah Montanaa.

Nyt Miley Cyrus on muistellut Hannah Montana -taivaltaan kirjoittamassaan pitkässä kirjeessä, jonka hän on jakanut sosiaalisessa mediassa.

”Rakas Hannah Montana, rakastan sinua vielä 15 vuoden jälkeenkin”, Cyrus on otsikoinut twiittinsä, jossa hän on jakanut suosikkihahmolle omistetun kirjeen.

Miley Cyrus Hannah Montana -ohjelmassa vuonna 2010 (kuva: AOP)

Cyrus kirjoittaa, että aikanaan hän ei pystynyt erottamaan identiteettiään Hannah Montanasta. Nainen on aiemminkin avautunut hahmon hänelle aiheuttamasta identiteettikriisistä.

”Olit kuin raketti, joka lennätti minut kuuhun, etkä koskaan tuonut minua takaisin maahan”, Cyrus kirjoittaa.

”Sinä ja minä olemme käyneet niin paljon läpi yhdessä. Olemme jakaneet monia ensimmäisiä kertoja, monia viimeisiä kertoja, ylä- ja alamäkiä, itkuja ja nauruja”, Cyrus jatkaa.

Hän muistelee, että kuvausten aikana hän rakastui ensimmäistä kertaa ja koki myös ensimmäiset kuukautisensa.

”Minulle tuli ensimmäiset kuukautiset nolosti juuri silloin, kun olin pukeutunut valkoisiin caprihousuihin ja samana päivänä kun eräs söpö poika oli tullut kuvauksiin ja kysyi minua lounaalle kanssaan. Sen sijaan käytin lounasaikani vessassa äitini kanssa nyyhkyttäen ja yrittäen etsiä farkkuja”, Cyrus kirjoittaa.

Cyrus päättää kirjeensä vuolaisiin kiitoksiin paitsi hahmolle, myös koko sarjan tekijätiimille. Erityiskiitoksen hän antaa äidilleen, joka kuskasi häntä lapsena koekuvauksiin ja oppitunneille, jotta hänen unelmansa kävisivät toteen. Koko päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Miley Cyrusin isoveli kävi syvissä vesissä - "Täytyi ottaa askel taaksepäin"

Lue myös: Harry Styles otti Miley Cyrusista tyylikkäitä kuvia - fanit toiveikkaina tulevasta

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat