Kuva: All Over Press

Gigi Hadid koki ahdistusta raskausaikana: "Mietin, olenko tarpeeksi hyvä äidiksi"

17.07.2021 19:15 - Senja Rapila

Malli paljastaa, että tunsi olonsa raskausaikana ahdistuneeksi. Hän purki tunteitaan kirjoittamalla päiväkirjoja.

Malli Gigi Hadid, 26, sai ensimmäisen lapsensa Khain yhdessä miehensä Zayn Malikin, , kanssa viime vuoden syyskuussa. Hän kertoo nyt Harper's Bazaar -lehden haastattelussa, että kirjoitti raskausaikanaan useita päiväkirjoja tunteistaan.

- Minulla oli hyvä päiväkirja ja huono päiväkirja. Ne eivät ole niin kirjaimellisia, mutta toinen niistä oli enemmän Khaille ja muistoille tarkoitettu. Ehkä annan hänelle jonain päivänä myös huonon päiväkirjani luettavaksi, Hadid pohtii.

Hän kertoo, että "huonossa" päiväkirjassa hän keskittyi enemmän omiin negatiivisiin tunteisiinsa, jotka liittyivät raskauteen.

- Ahdistuneisuutta ja päiviä, jolloin pohdin, olenko tarpeeksi hyvä äidiksi. En halunnut tuntea syyllisyyttä siitä, että kirjoittaisin niitä asioita ylös. Pidin siitä, että päiväkirjat ovat erillään. Minulla on myös luonnosvihkoja, joihin luonnostelen vesivärein ja saatan kirjoittaakin niihin.

Kerroimme myös aiemmin, että Hadid haluaa suojella tytärtään julkisuudelta. Hän kirjoitti pitkän vetoomuksen sosiaaliseen mediaan siitä, että myös ulkopuolisten pitäisi antaa parin lapselle mahdollisuus kokea normaali lapsuus. Lue aiheesta lisää täältä.

Lue myös: Gigi Hadid ylisti somessa, millainen isä hänen kumppaninsa Zayn Malik on - katso liikuttava julkaisu

Lue myös: Huippumalli Gigi Hadid piilotteli raskauttaan töiden takia: "Jouduin pitämään sen salassa"

Lue myös: Oletko kokeillut Gigi Hadidin suosittelemaa kauneudenhoitovinkkiä? Asiantuntijalta täystyrmäys

Lähde: Harper's Bazaar

Kilpailut

Uusimmat