Kuva: AOP

Gigi Hadid haluaa suojella tytärtään julkisuudelta: "Toivon, että hän pystyy elämään normaalin lapsuuden"

10.07.2021 21:15 - Senja Rapila

Malli on tehnyt parhaansa pitääkseen tyttärensä Khain poissa julkisuudesta ja vetoaa nyt ulkopuolisiin asian tiimoilta.

Malli Gigi Hadid, 26,  on paljastanut tuoreessa kirjoituksessaan syyn siihen, miksi hän ei halua miehensä Zayn Malikin, 28, kanssa paljastaa parin yhteisen tyttären kasvoja sosiaalisessa mediassa. Kirjoituksessaan Hadid kertoo, että tyttärensä kasvaessa hän ei pysty enää suojelemaan häntä uteliailta silmiltä samalla tavalla.

"Kun vauvamme kasvaa, meidän pitää ymmärtää se, että emme voi suojella häntä kaikelta tavalla, millä haluaisimme ja miten pystyimme, kun hän oli pienempi. Hän rakastaa nähdä maailmaa. Ja vaikka hän näkee paljon asioita lähellä farmiamme, hän pääsee myös kokemaan muita paikkoja", Hadid aloittaa.

Hän kertoo, että haluaa näyttää tyttärelleen maailmaa ilman pelkoa siitä, että perhe joutuisi salakuvatuksi. Perhe pelkää nimittäin sitä, että parin tyttärestä tulee median silmätikku jo ennen kuin hän on kasvanut täysi-ikäiseksi.

"Tiedätte, että emme koskaan ole tarkoituksella jakaneet kuvia tyttäremme kasvoista sosiaalisessa mediassa. Toiveemme on, että hän pystyy itse valitsemaan myöhemmin, haluaako hän jakaa itsensä maailman kanssa. Toivomme myös, että hän pystyy elämään mahdollisimman normaalin lapsuuden, ilman huolta siitä julkisuuden asemasta, mitä hän ei ole itse valinnut."

Hadid vetoaa kirjoituksellaan erityisesti paparazzeihin sekä innokkaisiin faneihin. Hän pyytää kirjoituksessaan kaikkia, jotka ottavat perheestä kuvia ja/tai salakuvia, peittämään Khain kasvot julkaistessaan otoksia. 

"Näin uutena äitinä haluan pelkästään parasta lapselleni, kuten kaikki muutkin vanhemmat."

Voit lukea koko kirjoituksen alapuolelta.

Lue myös: Nostalginen vaate teki näyttävän paluun kesämuotiin - look, jota julkkisnaiset suosivat juuri nyt

Lue myös: Gigi Hadid ylisti somessa, millainen isä hänen kumppaninsa Zayn Malik on - katso liikuttava julkaisu

Lue myös: Kruunaa kesämeikki huippumallin tapaan - helppo kikka vie lookin uudelle tasolle alle minuutissa

Kilpailut

Uusimmat