Kuva: AOP

Sean Penn eteni jalkaisin Puolan rajalle - hylkäsi autonsa tiensivuun

02.03.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä kertoo Twitterissä havaintojaan Ukrainasta.

Oscar-palkittu näyttelijä Sean Penn, 61, on edennyt Ukrainassa jalkaisin kohti Puolan rajaa. Näyttelijä kertoi asiasta Twitterissä maanantaina 28. helmikuuta.

"Minä ja kaksi kollegaani kävelimme maileja Puolan rajalle sen jälkeen, kun hylkäsimme automme tiensivuun. Lähes kaikki kuvassa näkyvistä autoista kuljettaa ainoastaan naisia ja lapsia, suurin osa ilman minkäänlaisia merkkejä matkatavaroista, auton ollessa heidän ainoa omaisuutensa", Penn kirjoittaa Twitterissä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Penn lähti muutama päivä sitten Ukrainaan kuvaamaan dokumenttielokuvaa Venäjän aloittamasta sodasta Ukrainaa vastaan. Uutisoimme näyttelijän lähdöstä sota-alueelle hiljattain.

Penn ei ole suinkaan ainoa Hollywoodin suurnimi, joka on paraikaa Ukrainassa. Dancing With the Stars -ohjelmasta tunnetuksi tullut, ukrainalaissyntyinen tanssija ja koreografi Maksim Chmerkovskiy, 42, on myös tällä hetkellä sota-alueella.

Chmerkovskiy on jakanut Instagram-tilillään aktiivisesti päivityksiä yrityksistään päästä pois Ukrainan pääkaupungista, Kiovasta.

Uusimpien tietojen mukaan tanssija on päässyt siirtymään Puolaan.

"31 tuntia ilman unta. 1,5 tuntia saapumiseen", Entertainment Tonight -julkaisu kertoo Chemerkovskiyn kirjoittaneen Instagram-tarinoissaan.

Lue myös: Sean Penn kuvaa dokumenttielokuvaa Ukrainassa

Lue myös: Ukrainan varapääministeri pyysi apua Elon Muskilta - Muskilta nopea vastaus

Lue myös: Simpsonit osoittavat tukensa Ukrainalle - "Haluamme, että tämä loppuu"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat