Kuva: AOP

Lindsay Lohan ei aio päästää podcast-vieraitaan helpolla - "Haluan tarinoita, joilla on tarkoitus"

24.04.2022 18:15 - Riia Frost

Lohan on ollut suurten kohujen kohde erityisesti päihde- ja oikeusongelmiensa takia.

Näyttelijä ja laulaja Lindsay Lohan, 35, aikoo elokuva-alan lisäksi pyrkiä podcast-markkinoille. Lohan mainostaa tulevaa The Lohdown -podcastiaan Instagram-julkaisussaan, jossa hän kertoo ääninauhalla, mitä ensimmäinen tuotantokausi pitää sisällään.

- Haluan Lohdownin olevan paikka, jossa voitte tutustua minuun paremmin, kun olen 100 prosenttisesti oma autenttinen itseni, Lohan kertoo heti alkuun hänen 2004-vuoden Rumours-kappaleen soidessa taustalla.

Lohanin näyttelijänura nousi huippuunsa jo hänen ollessaan lapsitähti elokuvassa Ansa vanhemmille ja onkin siitä asti ollut monissa lehtiotsikoissa. Lohan kertookin haluavansa olla kerrankin se, joka tekee kaikki haastattelut.

- Koska olen tähdittänyt lukuisissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa, minä olen yleensä se haastateltava. Mutta nyt on minun vuoroni kysyä kysymyksiä ja kaivautua syvemmälle vieraideni mielenkiintoisiin ja mahtaviin elämiin. Tulen käsittelemään menestystä, epäonnistumista, työntekoa sekä elämän onnellisimpia hetkiä, Lohan kuvailee.

Lohan on itse ollut suurten kohujen kohde erityisesti päihde- ja oikeusongelmiensa takia. Näyttelijä on ollut vuodesta 2017 lähtien päihdevieroitushoidoissa ja hänet on jopa pidätetty kahdesti rattijuoppoudesta ja kokaiinin hallussapidosta. Nykyään näyttelijä kuitenkin rakentaa paluutaan näyttelijänalalle muun muassa tulevan Falling for Christmas -elokuvan pääroolin avulla.

Näyttelijä ei ole toistaiseksi paljastanut tulevia podcast-vieraitaan, mutta Lohan kertoo sen verran, ettei aio päästää tähtiä helpolla kysymysten suhteen, koska hän haluaa tarkoituksellista sisältöä podcastiinsa.  

- Jokaisessa jaksossa tulen keskustelemaan eri taustaisten ihmisten kanssa, kuten näyttelijöiden, muusikoiden, tuottajien, vaikuttajien, tubettajien ja monien muiden. En aio kysyä vierailtani mitään helppoja kysymyksiä, sillä haluan tarinoita, joilla on tarkoitus, Lohan ilmoittaa.

Lohanin podcastista uutisoitiin ensimmäisen kerran viime vuonna, kun Deadline-julkaisu ilmoitti näyttelijän allekirjoittaneen sopimuksen Red Arrow Studion alla olevan digitaalisen yrityksen Studio71:n kanssa. The Lohdown -podcast julkaistaan tiistaina 26. huhtikuuta.

Lohanin koko Instagram-julkaisun audioineen voit kuunnella alta.

Mikäli linkki ei näy, pääset julkaisuun myös täältä.

Lue myös: Lindsay Lohanin nimen oikea lausunta hämmentää TikTokissa - "Olenko sanonut sen aina väärin?"

Lue myös: Lindsay Lohan kihlautui - julkaisi harvinaisia kuvia rakkaansa kanssa, katso

Lähteet: E! News, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat