Kuva: AOP

Lindsay Lohan kihlautui - julkaisi harvinaisia kuvia rakkaansa kanssa, katso

29.11.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Lohan jakoi neljä kuvaa sisältävän julkaisun omalla Instagram-tilillään.

Näyttelijä Lindsay Lohan, 35, on kihlautunut rakkaansa Bader Shammasin kanssa. Lohan paljasti ilouutisen omalla Instagram-tilillään, jossa hän julkaisi neljä kuvaa sisältävän kuvasarjan. Kuvissa nähdään silminnähden onnellinen ja rakastunut pariskunta. 

"Rakkauteni. Elämäni. Perheeni. Tulevaisuuteni," Lohan kirjoittaa jakamiensa kuvien yhteydessä. 

Vaikka pari on pitänyt suhteensa melko piilossa julkisuudelta, ovat he tietojen mukaan seurustelleen noin kaksi vuotta. Pari asuu yhdessä Dubaissa, jossa Shammasin työskentelee apulaisjohtajana Credit Suissessa.

Julkaisun näet alta tai täältä

Lohanille kihlaus on hänen elämänsä toinen. Lohan oli aiemmin kihloissa venäläisen miljonääri Egor Tarabasovin kanssa. Pari kuitenkin erosi vuonna 2016. Lohanin mukaan suhteessa oli väkivaltaa. Tarabasov on kuitenkin kiistänyt kaikki syytökset. 

Muun muassa Mean Girls -elokuvasta suurelle yleisölle tutuksi tullut Lohan on pitänyt muutaman vuoden tauon näyttelemisestä. Hiljattain Netflix kuitenkin ilmoitti hänen tähdittävän ensi vuonna ensi-iltansa saavaa jouluelokuvaa

Elokuvan nimeä ei ole vielä julkaistu, mutta tietojen mukaan se kertoo hiljattain kihlautuneesta ja erittäin hemmotellusta hotelliperijästä, joka päätyy komean mökinomistajan hoteisiin lasketteluonnettomuuden jälkeen.

Lue myös: Seuraajat tekivät hämmentävän havainnon Lindsay Lohanin kuvasta - näetkö sinä sen?

Lue myös: Muistatko Ansa vanhemmille -leffan 22 vuoden takaa? Näyttelijäjoukko kokoontui yhteen

Lähde: In Style

Kilpailut

Uusimmat