Kuva: AOP

Sophie Turner ja Joe Jonas vahvistivat raskaushuhut punaisella matolla - odottavat toista lastaan

03.05.2022 20:15 - Iiro Myllymäki

Pariskunta hyväili vauvavatsaa Met-gaalan punaisella matolla.

Näyttelijä Sophie Turner, 26, ja laulaja Joe Jonas, 32, vahvistivat Met-gaalan punaisella matolla odottavansa toista lastaan. Parin ympärillä on pyörinyt raskaushuhuja jo pitkään, mutta Metro-julkaisun mukaan pari ei ollut aiemmin vahvistanut huhuja julkisesti. Aiemmin Us Weekly -julkaisu vahvisti parin odottavan toista lastaan.

(kuva: AOP)

Turner antoi vauvavatsansa näkyä Louis Vuittonin mustan mekon alta. Välillä kuvaajille poseeratessaan Turner piteli vatsaansa käsillään, ja myös Jonasin nähtiin koskettelevan vatsaa.

(kuva: AOP)

Turner ja Jonas menivät naimisiin vuonna 2019. He saivat ensimmäisen lapsensa kesällä 2020. Pari ei julkistanut ensimmäistä raskautta lainkaan, vaan vahvistivat perheenlisäyksen vasta, kun lapsi oli jo syntynyt. Kaksikon romanttisesta suhteesta alkoi liikkua huhuja vuonna 2016, kun heidät kuvattiin yhdessä. Pari ilmoitti kihlautumisestaan tätä seuraavana vuonna.

Sophie Turner kertoi hiljattain, että äitiys on tehnyt hänestä paremman näyttelijän. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä artikkelista.

Turner tunnetaan parhaiten roolistaan Game of Thrones -sarjassa. Jonas puolestaan on tullut tunnetuksi yhtyeistä Jonas Brothers ja DNCE.

Lue myös: Mediat: Game of Thrones -tähti Sophie Turner on raskaana

Lue myös: Ennennäkemättömät kuvat julki Sophie Turnerin ja Joe Jonasin häistä - yksi vieras varastaa huomion

Lähteet: Metro, Metro

Kilpailut

Uusimmat