Kuva: AOP

Sophie Turner sanoo äitiyden tehneen hänestä paremman näyttelijän: 'Täytyy kokea elämää'

02.05.2022 19:15 - Riia Frost

Sophie Turner vieraili UnWrapped-podcastissa ja jakson aikana hän muun muassa antoi vinkkejä kaikille näyttelijän urasta haaveileville.

Muun muassa Game of Thrones -sarjasta ja Marvelin Dark Phoenix -elokuvasta tunnettu näyttelijä Sophie Turner, 26, vieraili UnWrapped-podcastissa kertomassa tulevasta sarjastaan The Staircase. Jakson aikana Turner antoi myös vinkkejä kaikille näyttelijän urasta haaveileville.

- Ainoa tapa tulla loistavaksi näyttelijäksi on kokea elämää niin paljon kuin mahdollista ja tuoda niitä kokemuksia työhösi, Turner kertoi.

Daily Mail -julkaisun mukaan Turner sai esikoisensa aviomiehensä Joe Jonasin, 32, kanssa heinäkuussa 2020 ja kertookin podcastissa äitiyden auttaneen häntä kehittymään paremmaksi näyttelijäksi.

- Tämä on vain yksi pieni osa elämää, jota koen, ja jota saan tuoda työhöni ja toivottavasti se auttaa esiintymisessäni tavalla tai toisella, Turner totesi.

- Perheen konsepti on tehnyt minusta paljon tunteellisemman henkilön. Empatiakykyni on kasvanut ja tunteeni perhettä kohtaan ovat ylitsevuotavia. Äitiys teki minusta paremman näyttelijän, Turner lisäsi.

Turner on ollut naimisissa Jonasin kanssa jo vuodesta 2019 ja heidän tyttärensä Willa on molempien ensimmäinen lapsi.

The Staircase -minisarja on tositapahtumien inspiroima ja seuraa Michael Petersonia, jota syytetään vaimonsa Kathleenin murhasta. Turner näyttelee Margaret Ratliffia, joka on yksi Michaelin ja Kathleenin tyttäristä. Turnerin lisäksi sarjaa tähdittävät muun muassa Colin Firth, 61, Toni Colette, 49.

The Staircase -sarja saapuu HBO Maxille 5. toukokuuta. Kyseisen draamasarjan trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Mediat: Game of Thrones -tähti Sophie Turner on raskaana

Lue myös: Ennennäkemättömät kuvat julki Sophie Turnerin ja Joe Jonasin häistä - yksi vieras varastaa huomion

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat