Kuva: Jori Heikkinen / Aito Media Oy / Yle

Tänään tv:ssä: Au pairit Panamassa -sarjassa ovi käy jo yhdessä perheessä - "Niin tekopyhä muija"

26.05.2022 07:15 - Iiro Myllymäki

Yhden au pairin alkutaival on ollut raskas, ja nainen päättää lähteä pois perheestään.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Au pairit Panamassa -sarjan kolmannessa jaksossa Tiian, 21, alkuvaikeudet jatkuvat. Nainen valitteli jo ensimmäisissä jaksoissa au pair -perheensä kodin siisteyden puutteesta ja huonoista elinoloista. Vaikeudet vain kärjistyvät ja pakottavat Tiian lähtemään perheestään.

Tiia (kuva: Jori Heikkinen / Aito Media Oy / Yle)

Tiia kertoo kameralle, että ahdistus on ollut kokoaikaista ja kommunikaatio-ongelmat perheen äidin Ingridin kanssa vaivaavat. Hän myös kokee, ettei häntä edes tarvita perheessä, jossa on omat kodinhoitajansa. Lopulta Tiia päättää keskustella Ingridin kanssa. Hän ilmoittaa lähtevänsä.

- Lapsesi ovat aivan ihania, mutta en tunne vahvaa yhteyttä tähän paikkaan. En tiedä omaa asemaani. Minusta tuntuu, että ette tarvitse minua, Tiia sanoo.

Tämän kauden au pairit ovat Jenni, Iina, Iida ja Tiia. (kuva: Jori Heikkinen / Aito Media Oy / Yle)

Ingrid vaikuttaa yllättyvän Tiian avautumisesta täysin. Hän uskoo, että au pair potee vain koti-ikävää ja kulttuurisokkia eikä ole vielä ehtinyt tottua uuteen ympäristöön. Perheen äiti kysyy Tiialta, onko joku ollut tälle epäkohtelias. Tiia toteaa, että Ingrid on ollut välillä ilkeä.

- Puhut välillä kuin olisit muita ylempänä. Tuntuu, että minulla on ihan erilaiset arvot, Tiia sanoo.

Ingrid ei koe tehneensä mitään väärää ja ihmettelee Tiian sanomisia. Myöhemmin Tiia purkaa tuntemuksiaan suorasanaisesti kameralle.

- Tiesin jo, että hän tulee sanomaan nämä asiat. Sä tasan tarkkaan tiedät, mitä olet sanonut ja tehnyt ja millainen sä olet. Niin tekopyhä muija, ettei mitään jakoa. Minua alkoi ärsyttää niin paljon, Tiia toteaa.

Au pairit Panamassa
Yle TV2
klo 21.05 & 21.32

Lue myös: Yle: Tosi-tv-osallistujat saavat vain satasia palkkiota - sopimusrikosta kymmenien tuhansien sakko

Kilpailut

Uusimmat