Kuva: AOP

Noah Schnapp vahvistaa spekulaatiot hahmonsa seksuaalisuudesta - "Nyt se on selvää"

15.07.2022 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Stranger Things -tähti kertoo hahmonsa olevan rakastunut toiseen hittisarjan hahmoon.

Näyttelijä Noah Schnapp, 17, tunnetaan erityisesti roolistaan suosikkisarjassa Stranger Things. Schnapp näyttelee sarjassa Will Byersin roolissa. Kauhu-scifisarja on ihastuttanut ympäri maailmaa ja sen neljäs tuotantokausi julkaistiin Netflixissä toukokuussa. 

Byersin hahmon seksuaalinen suuntautuminen on pohdituttanut faneja läpi kaikkien neljän tuotantokauden ja Schnapp on usein saanut faneilta kysymyksiä aiheeseen liittyen. Fanit ovat epäilleet Schnappin hahmon olevan rakastunut Finn Wolfhardin, 19, näyttelemään hahmoon Mike Wheeleriin. Aiemmin näyttelijä on jättänyt asian katsojien omaan tulkinnanvaraan, mutta nyt hän on vahvistanut Varietyn haastattelussa mietteet hahmon seksuaalisesta suuntautumisesta oikeiksi. 

- Tietysti siitä on vihjailtu jo ensimmäisellä tuotantokaudella: Se oli aina tavallaan siellä, mutta et ikinä oikein tiennyt, oliko kyse vain siitä, että hän kasvoi aikuiseksi hitaammin kuin ystävänsä? Nyt kun hän on vanhempi, siitä tehtiin hyvin aito ja ilmiselvä asia. Nyt se on 100 prosenttisen selvää, että hän on homoseksuaali ja rakastaa Mikeä, Schnapp kertoo.  

Schnapp on näytellyt suosikkisarjassa sen alusta lähtien. (kuva: AOP)

Näyttelijän mielestä hahmon kehitys on luotu kauniisti ja hän on otettu siitä, miten ihanasti hänen roolihahmonsa on puhutellut katsojia. 

- Olin juuri Pariisissa ja siellä eräs noin 40-vuotias mies tuli luokseni ja sanoi "Vau, tämä hahmo Will sai minut niin hyvälle tuulelle. Samaistuin siihen todella paljon. Olin itse juuri sellainen lapsena". Sen kuuleminen teki minut todella iloiseksi, Schnapp sanoo.  

Finn Wolfhard näyttelee sarjassa Mike Wheeleriä, johon Schnappin hahmo on rakastunut. (kuva: AOP)

Sosiaalisessa mediassa kohistiin hetki sitten, kun Schnappin kerrottiin joutuneen kiistaan artisti Doja Catin, 26, kanssa. Schnapp oli julkaissut TikTok-tilillään kaksikon välisiä yksityisviestejä. 

Lue myös: Stranger Things -tähdillä suloinen sopimus - menevät naimisiin, jos ovat sinkkuja tietynikäisinä

Lue myös: Stranger Things -tähden Metallica-treeneistä videomateriaalia - soitti kohtauksessa oikeasti kitaraa

Lue myös: Stranger Thingsin spinoff on virallisesti tekeillä - tekijät kuitenkin tyrmäävät yhden suositun huhun

Lähde: Hollywood Life, Variety

Kilpailut

Uusimmat