Kuva: AOP / AOP

Doja Cat ja Stranger Things -tähti ajautuivat kiistaan - syynä vuodetut yksityisviestit

14.07.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Doja Cat on kritisoinut Noah Schnappia heidän välistensä yksityisviestien julkaisemisesta TikTokissa.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Artisti Doja Cat, 26, oikealta nimeltään Amala Ratna Zandile Dlamini, on ajautunut kiistaan Stranger Things -näyttelijä Noah Schnappin, 17, kanssa. Tämän seurauksena naisen kerrotaan menettäneen Instagramissa peräti 200 000 seuraajaa.

Kaikki alkoi siitä, kun Schnapp jakoi TikTok-videollaan yksityisviestejä Doja Catin kanssa. Viestissään muusikko viittasi Schnappin Stranger Things -kollegaan Joseph Quinniin, 29.

”Noah, voitko sanoa Josephille, että hän ottaisi minuun yhteyttä? Paitsi että onko hänellä tyttöystävää?” Doja Cat kirjoitti.

Vastauksessaan Schnapp kehotti räppäriä olemaan suoraan yhteydessä Quinniin. Tähän Doja Cat totesi, ettei hänellä ole tiedossa tämän sosiaalisen median tilejä.

Joseph Quinn (kuva: AOP)

Schnapp jakoi kuvakaappauksia viestinvaihdosta TikTok-päivityksessä huvittuneeseen sävyyn. Sittemmin nuorukainen on poistanut päivityksen. Doja Cat otti asiaan kantaa pitämässään Instagramin livelähetyksessä.

- Yritetään olla rauhallisia, koska tämä on kuitenkin vasta hyvin nuori ihminen. En tiedä kuinka vanha hän on, mutta ei hän ole ainakaan yli 21-vuotias. Nuorena sitä tulee tehtyä virheitä ja typeriä juttuja. Yritän olla reilu, Doja Cat sanoi.

Hän sanoi, että hänen mielestään on epäilyttävää ja ”uskomattoman sosiaalisesti tiedostamatonta”, että Schnapp päätti jakaa eteenpäin yksityistä viestinvaihtoa.

Sosiaalisen median tilastointia tekevän Social Bladen mukaan Doja Cat on tilanteen seurauksena menettänyt noin 200 000 seuraajaa. Schnapp sen sijaan on tilastoinnin mukaan saanut melkein miljoona seuraajaa lisää samassa ajassa.

Myöhemmän TikTok-päivityksensä yhteydessä Schnapp on kertonut, että kaksikon välillä on kaikki hyvin. 

"Kaikki on hyvin. Pyysin anteeksi, ja seuraan häntä edelleen ja rakastan hänen musiikkiaan. Välillämme ei ole pahaa verta", Schnapp kirjoittaa videon kommentissa.

Videon musiikiksi näyttelijä on laittanut Doja Catin ja SZA:n hitin Kiss Me More

Lue myös: Yllättävä artisti on mukana Elvis-elokuvan soundtrackilla - kuuntele pätkä elokuvamusiikista

Lue myös: Doja Cat keskeytti keikkansa auttaakseen faniaan - "En pysty jatkamaan"

Lähteet: Mirror, E! News, Metro

Kilpailut

Uusimmat