Kuva: AOP

Kendall Jenner on joutunut toistuvasti häirinnän kohteeksi - lisää aseistettujen vartijoiden määrää

21.07.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti on joutunut viimeaikoina toistuvasti häirinnän kohteeksi.

Tosi-tv-tähti ja malli Kendall Jenner, 26, on huolissaan turvallisuudestaa, jonka vuoksi tähden kerrotaan vahvistaneen aseistettuja vartioitaan.

Sunnuntaiyönä 27-vuotias mies tunkeutui Jennerin kodin pihalle. Mies oli hakannut asunnon ikkunoita ja huutanut tosi-tv-tähden nimeä. Tämän jälkeen mies oli riisunut itsensä alasti aikomuksenaan uida pihan uima-altaassa.

Lähteiden mukaan vartijat ottivat miehen kiinni, ja pitivät tämän kiinniotettuna aina poliisin tuloon saakka. Mies pidätettiin kotirauhan rikkomisesta, mutta hänet vapautettiin kuuden tunnin mittaisen pidätyksen jälkeen.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Jenner oli tapahtumien aikaan kotona, mutta vältti kohtaamisen tunkeutujan kanssa.

Jennerin lähipiiristä kerrotaan tähden lisänneen turvatoimia kotonaan. Hänen kerrotaan muun muassa lisänneen aseistettujen vartioiden määrää. Hänen on myös kerrottu pallotelleen ajatusta muuttamisesta.

Tämä on toinen kerta lyhyen ajan sisään, kun Jenner on joutunut häirinnän kohteeksi. Maanantaina 18. heinäkuuta Jennerin asianajajat hakivat lähestymiskieltoa henkilölle, joka oli uhannut tappaa Jennerin ja tämän jälkeen itsensä. Henkilön kerrotaan kärsivän mielenterveysongelmista. Henkilö on tällä hetkellä sairaalahoidossa.

Jennerille viimeaikaiset tapaukset eivät ole ainutlaatuisia.

Vuonna 2018 Jennerin tontille tunkeutui kahdesti sittemmin Kanadaan karkotettu henkilö, joka niin ikään tunkeutui myös tosi-tv-tähden uima-altaaseen. Tunkeutujalle määrättiin lähestymiskielto.

Vuonna 2017 tähti myi West Hollywoodissa sijainneen kotinsa useiden ikävien tapahtumien, kuten murtovarkauden, myötä.

Lue myös: Kendall Jenner vetäytyi hoitamaan ahdistustaan - "Välillä luulen kuolevani"

Lue myös: Kendall Jenner siskonsa raskaudesta: "Se oli kuin ehkäisykeino itselleni"

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat