Kuva: All Over Press

Gwen Stefani paljastaa hänen ja Blake Sheltonin yhteisen harrastuksen - viimeisin yritys päättyi epäonnisesti

17.12.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Gwen Stefani lupaa perehtyä uuteen harrastukseensa paremmin, jotta ensi vuonna hän menestyisi harrastuksen parissa.

Laulaja Gwen Stefani, 53, kertoo omaavansa uuden harrastuksen puolisonsa, laulaja Blake Sheltonin, 46, kanssa. Uusi harrastus vaatii kuitenkin päättäväisyyttä, mikäli siinä mielii menestyä, joten vuodenvaihteessa on myös laulajan mielestä oikea aika luvata perehtyä paremmin uuteen harrastukseen, jotta seuraava kerta olisi menestyksekäs.

- Aion pitää huolen siitä, että opiskelen enemmän puutarhanhoitoa, sillä se on minun ja Blaken uusi harrastus, Stefani toteaa viihdesivusto E! News:n haastattelussa.

- Meillä oli epäonnistunut puutarhavuosi tänä vuonna. Tarkoitan, että moni asia oli meitä vastaan, Stefani jatkaa.

Laulaja kertoo muun muassa kuivuuden olleen syynä epäonnistuneelle puutarhanhoidolle. Hän kuitenkin painottaa pariskunnan ottaneen opikseen ja yrittävänsä uudelleen.

Stefanilla on kolme yhteistä lasta entisen puolisonsa Gavin Rossdalen kanssa: Kingston, 16, Zuma, 14, sekä Apollo, 8. Laulajan kolme poikaa odottaa isäpuolensa Sheltonin tavoin innolla, että puutarhanhoito olisi menestyksekäs.

- Voin kertoa, että käyttäisin ruoan, Shelton vitsailee haastattelussa.

Vuonna 2015 toisensa tavannut pariskunta avioitui vuonna 2021. Aiemmin tänä vuonna Shelton kuvaili uusioperheen elämää maatilalla Oklahomassa.

- Gwen on uppoutunut siihen [maaltilanpitoon]. Nyt on kasvien istutusaika. Gwen ei tosiaankaan tyydy pihantien vierustan pieniin alueisiin. Puhumme nyt pelloista, hehtaareittain kukkia, hän kuvaili pariskunnan arkea kesäkuussa.

Lue myös: Blake Shelton ylistää Gwen Stefania - 'Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus tavata hänet'

Lue myös: Gwen Stefani avioituu todennäköisesti lähipäivinä - lähipiiri paljastaa millainen on tuleva hääjuhla

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat