Kuva: AOP

Kim Kardashian haki lähestymiskieltoa pakkomielteiselle fanille - mies lähetti timanttisormuksen ja kutsui vaimokseen

27.01.2023 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian on joutunut hakemaan useita kertoja lähestymiskieltoa vainoajien vuoksi.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, on hakenut lähestymiskieltoa pakkomielteiselle fanillleen, jonka tosi-tv-tähti kertoo lähetelleen hänelle pelottavia paketteja. Henkilö on kutsunut myös Kardashiania vaimokseen.

Kardashianin mukaan fanin toiminta on aiheuttanut hänelle ahdistusta.

Tosi-tv-tähden mukaan mies on lähetellyt toistuvasti paketteja Kardashianille saatuaan haltuunsa tosi-tv-tähden osoitteen. Hänen mukaansa paketit ovat sisältäneet timanttisormuksen ja hotellin avainkortteja.

Oikeusasiakirjojen mukaan Kardashian väittää fanin yrittäneen päästä jopa Kardashianin Calabasisin asunnon alueelle.

Kardashianin asianajaja jätti lähestymiskieltohakemuksen sen jälkeen, kun kardashianin turvahenkilöstö joutui ottamaan kiinni tungettelijan.

- En ole koskaan antanut hänelle osoitettani, enkä ole pyytänyt häntä lähettämään minulle näitä paketteja, Kardashian toteaa.

- Olen huolissani hänen harhaluuloistaan: että olisimme tai tulisimme olemaan läheisessä suhteessa. Näyttää siltä, että hän on käyttänyt huomattavia varoja ostaakseen minua lähettämiään tuotteita, Kardashian jatkaa.

Fanin väitetään myös julkaisseen seksuaalissävytteisiä julkaisuja Kardashianista sosiaalisessa mediassa. Tämä on säikyttänyt tosi-tv-tähden entisestään.

Oikeus on langettanut väliaikaisen lähestymiskiellon fanille ja virallinen kuuleminen on määrä järjestää ensi kuussa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tosi-tv-tähti on joutunut tekemisiin vainoajien kanssa.

Viime kuussa Kardashiania vainonneelle henkilölle langetettiin viiden vuoden mittainen lähestymiskielto. Mies oli tunkeutunut Kardashianin kotiin kolmesti elokuussa 2022 väittäen olevansa aseistettu. Mies väitti tuolloin tuomioistuimelle, että hänellä ja Kardashianilla on "telepaattinen yhteys".

Toukokuussa 2021 oikeus tuomitsi 32-vuotiaalle miehelle lähestymiskiellon Kardashiania kohtaan. Kardashianin mukaan mies oli ahdistellut häntä kuukausien ajan.

Lue myös: Kendall Jenner on joutunut toistuvasti häirinnän kohteeksi - lisää aseistettujen vartijoiden määrää

Lue myös: Kim Kardashianin ahdistelijalle lähestymiskielto - lähetti katumuspillereitä ja timanttisormuksen

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat