Kuva: AOP

Kim Kardashianin ahdistelijalle lähestymiskielto - lähetti katumuspillereitä ja timanttisormuksen

10.07.2021 19:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Mies halusi mennä naimisiin Kim Kardashianin kanssa. Ahdistelun seurauksena oli viiden vuoden lähestymiskielto.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashiania, 40, ahdistelleelle miehelle on määrätty lähestymiskielto. Mies oli tunkeutunut Kardashianin tontille useita kertoja ja lähettänyt tälle jälkiehkäisypillereitä ja timanttisormuksen. Asiasta kertoo TMZ.

Oikeusasiakirjojen mukaan mies saapui Kardashianin kotiin kahdesti ja lähetti esineet hänelle paketissa, jonka tähden henkivartijat olivat kuitenkin saaneet haltuunsa, ennen kuin Kardashian oli nähnyt sen.

Mies tahtoi mitä ilmeisimmin mennä naimisiin Kardashianin kanssa. Hän oli lähetellyt tähdelle viestejä sosiaalisessa mediassa kutsuen itseään ritariksi vaaleassa haarniskassa. Hän oli myös lähettänyt itse tekemänsä avioliittoluvan Kardashianille.

Tuomarin määräyksellä miehen tulee pysytellä vähintään 100 jaardin eli 91,4 metrin päässä Kardashianista viiden vuoden ajan. Hän ei saa olla missään yhteydessä tosi-tv-tähteen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen ahdistelija, joka on piinannut Kardashiania.

Aiemmin tänä vuonna oikeus määräsi lähestymiskiellon 32-vuotiaalle miehelle, joka yritti tunkeutua naisen kotiin ja väitti rakastavansa häntä.

Lue myös: "Vanha Kim Kardashian on täällä taas!" - fanit ihastuivat vastaeronneen tähden ulkonäköön

Lue myös: Kim Kardashian on tuoreissa mainoskuvissa lähes tunnistamaton - katso kuvat vaaleasta lookista

Lähde: TMZ

Uusimmat