Kuva: AOP

Leonardo DiCaprio yhdistettiin romanttisesti Love Island -juontajaan - nyt nainen kommentoi

11.04.2023 19:15 - Iiro Myllymäki

Maya Jama ottaa kantaa suhdehuhuihin sosiaalisessa mediassa.

Muun muassa Britannian Love Island -ohjelmaa juontanut televisiojuontaja Maya Jama, 28, on ajautunut suhdehuhujen keskelle näyttelijä Leonardo DiCaprion, 48, kanssa. Nyt nainen sanoo suorat sanat huhuista.

Metro-sivusto kertoo, että Jama ja DiCaprio nähtiin maaliskuussa poistumassa yhdessä yökerhosta Pariisissa. Tämän jälkeen lähde kertoi medialle, että kaksikko on yhteyksissä säännöllisesti ja on ollut useilla treffeillä. DiCaprion edustaja on kommentoinut Metrolle, että kaksikko on vain ystäviä keskenään.

Maya Jama (kuva: AOP)

Huhut saivat lisää vettä myllyynsä, kun Jama näyttäytyi lomallaan kaulakorussa, jossa luki ”Leo”. Nyt nainen selittää tätä Twitterissä ja laittaa samalla pisteen suhdehuhuille. Hänen mukaansa Leo viittaa hänen horoskooppimerkkiinsä leijonaan.

”Olen keskittynyt omiin asioihini lomalla ja sanonut, etten vastaisi tai kiinnittäisi huomiota näihin typeriin juoruihin, mutta teidän täytyy lopettaa nyt. Tämä on horoskooppimerkkini. Emme seurustele. Menkää eteenpäin”, Jama kirjoittaa.

Tekstinsä yhteyteen nainen on liittänyt uutisen, jossa kerrotaan kaulakorun käyttämisestä ja suhdehuhuista. Voit katsoa twiitin alta, ja jos se ei näy, näet sen tämän linkin takaa.

Maya Jama on alkanut juontaa Love Island -tosi-tv-ohjelmaa sen uusimmalla kaudella tänä vuonna. Nainen on juontanut muitakin tv-ohjelmia ja työskennellyt myös radiossa.

Leonardo DiCaprio on yhdistetty viime aikoina moniin nuoriin naisiin. Suhdehuhut leimuavat edelleen esimerkiksi malli Gigi Hadidin suhteen.

Lue myös: Leonardo DiCaprio yhdistettiin 19-vuotiaaseen malliin - lähde kertoo suhteen laadusta

Lue myös: Leonardo Dicaprio jälleen suhdehuhujen keskellä - tapaileeko mies 23-vuotiasta näyttelijää?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat