Kuva: AOP

Emily Ratajkowski on yhdistetty useaan mieheen viime kuukausina - 'Enkö saa hetkenkään rauhaa?'

12.04.2023 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Malli Emily Ratajkowskin mukaan hänen deittailuelämästään uutisoidessa huhut lähtevät liikkeelle hyvinkin pienestä, kuten vieressä istumisesta.

Malli Emily Ratajkowski, 31, kertoo avoimesti Forbitten Fruits With Julia Fox and Niki Takesh -podcastissa avioeron jälkeisestä deitti- ja seksielämästään.

- Menin juhliin, joissa oli maailmankuuluja ihmisiä, ilman sormusta ja tilanne levisi käteen ja minulla oli todella hauskaa. Ajattelin vain, että 'olen sinkku ja voi paska kuinka erilaista tämä on', Ratajkowski muistelee podcastissa.

Malli tunnustaa uudenlaisten romanttisen huomionosoitusten saamisen olleen tervetullutta. Ratajkowski erosi puolisostaan Sebastian Bear-McClardista vuonna 2022.

- Parikymppisenä pelkäsin ja häkellyin sellaisesta huomiosta. Nyt 31-vuotiaana ajattelen, että 'vau, tämä on upeaa', Ratajkowski kertoo.

Ratajkowskin rakkauselämä on ollut hiljattain runsaasti otsikoissa, ja malli haluaakin kertoa, kuinka uutiset lähtevät liikkeelle.

- Menin koripallo-otteluun tyttöystäväni kanssa, jonka miespuolisella ystävällä oli ylimääräinen paikka. Kun tulin takaisin erätauolta, vaihdoimme paikkoja ja menin tämän miehen viereen istumaan. Samantien levisi miljoonia kuvia, joissa väitettiin, että 'Emily Ratajkowski on nähdy treffeillä', malli toteaa.

- Ajattelin vain, että enkö saa hetkenkää rauhaa, Ratajkowski muistelee ajatelleensa.

Ratajkowski on nähty viime kuukausina useissa koripallo-otteluissa. Hänet on nähty ottelukatsomossa muun muassa Pete Davidsonin, Eric Andren sekä nimettömäksi jääneen mysteerimiehen kanssa, jonka väitetään olleen miljardöörin lapsenlapsi. Ratajkowski on liitetty hiljattain myös näyttelijä Brad Pittiin sekä DJ Orazio Rispoon.

Hiljattain Ratajkowskin nähtiin vaihtavan suudelmia muusikkona ja näyttelijänä tunnetun Harry Stylesin kanssa.

Lue myös: Romanssihuhut roihahtivat: Harry Styles ja Emily Ratajkowski suutelivat Tokiossa

Lue myös: Paparazzit pilaavat Emily Ratajkowskin deittailuelämän - "Vaivaannuttavaa"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat