Kuva: AOP

Nainen vaatii Kanye Westin dokumentista 30 000 euron korvauksia

19.04.2023 18:15 - Elsa Silvan

Kanye West julkaisi Netflixiin noin vuosi sitten dokumentin rap-urastaan.

Vuonna 2022 Netflixissä julkaistu Jeen-Yush-dokumentti rap-artisti Kanye Westin elämästä ja urasta on aiheuttanut kohua.

Nainen, joka esiintyy dokumentissa vasten tahtoaan, haastoi dokumentin ohjaajat Coodie Simmonsin ja Chike Ozahin oikeuteen.

Cynthia Love esiintyy Westin vuonna 2003 julkaisemassa musiikkivideossa Through the Wire, jossa hän tanssii ravintolassa. Loven mukaan hän sai palkkioksi vain 20 dollaria, eli noin 18 euroa. Kappaleesta ja videosta tuli Westin uralla läpimurtohitti ja Loven palkkio oli siihen nähden olematon.

Alta näet musiikkivideon, jolla Love esiintyy. Jos video ei näy, katso se tästä

Love kertoo, ettei kyseisessä elämäntilanteessa ollut kykenevä tekemään oikeita päätöksiä, koska hänellä oli todella huonot elämäntavat päihteiden vuoksi.

Nykyään Lovella on lapsi ja hän on ollut 18 vuotta raitis. Hän on menestynyt urallaan ja jättänyt entisen elämän taakseen. 

Kun dokumentti julkaistiin ja hän huomasi, että menneisyyden video oli laitettu siihen ilman lupaa, hän koki sen todella ahdistavaksi. Hän oli saanut elämän raiteilleen ja korjannut välinsä perheensä kanssa.

Love ei missään nimessä halunnut tuoda uudestaan julkisuuteen videota, jossa menneisyyden tavat näkyvät. Love koki videon tekevän huonoa hänen nykyiselle maineelle.

Ohjaajat olivat ottaneet dokumenttia kasatessaan yhteyttä Loven poikaan viestillä, koska he luulivat naisen olleen menehtynyt. Love koki tämän niin, etteivät he yrittäneet kunnolla saada häntä kiinni.

Love vaatii ohjaajilta ja Netflixiltä 30 000 euron korvauksia.

Alta näet dokumentin trailerin. Jos traileri ei näy, katso se tästä

Lue myös: Kanye Westin osallisuutta kiivaaseen riitaan selvitetään - repi puhelimen kädestä ja paiskasi maahan

Lue myös: Kanye West on mennyt naimisiin - uusi puoliso lähes 20 vuotta nuorempi suunnittelija

 Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat