Kuva: AOP

Hailey Bieber avautuu vaikeasta alkuvuodestaan: 'Mieleni on ollut hauras'

22.04.2023 14:15 - Iiro Myllymäki

Malli jakoi rehellisen päivityksen Instagramin tarinoissa.

Malli Hailey Bieber, 26, on avoimena mielenterveyden haasteistaan. Justin Bieberin, 29, vaimo kertoo Instagramin tarinoissaan, että hän on kohdannut alkuvuodesta vaikeita aikoja.

”Vitsailen yleensä omasta voinnistani, koska joskus se on helpompaa kuin myöntää omat vaikeudet. Jos totta puhutaan, vuoden 2023 alun jälkeen minulla on ollut joitain surullisimmista ja rankimmista ajoista, mitä olen kokenut aikuisiälläni. Mieleni ja tunteeni ovat olleet hauraita”, Bieber kirjoittaa.

Nainen uskoo, että moni pystyy samastumaan hänen tuntemuksiinsa. Hän haluaakin, että ihmiset tukevat toinen toistaan.

”Tuetaan rakkaitamme, ystäviämme, perhettämme ja tuntemattomia”, Bieber summaa.

Justin ja Hailey Bieber (kuva: AOP)

Bieber ei avannut tarkemmin, mitkä asiat ovat aiheuttaneet hänen mielenterveydelleen haasteita alkuvuodesta. Hänellä on takanaan rankka edellisvuosi, jolloin hän kärsi terveyshuolista. Hän koki vuosi sitten keväällä aivohalvauksen kaltaisia oireita, joiden taustalla oli aivoveritulppa. Tämän myötä hänellä todettiin PFO, eli pieni reikä sydämessä. Viime vuonna myös Haileyn aviomiehellä Justin Bieberillä todettiin vakavia terveysongelmia, sillä hän kärsi kasvohalvauksesta. Halvauksen taustalla oli Ramsay Huntin oireyhtymä.

Bieber-aviopari osallistui viime viikonloppuna Coachella-festivaalille Kaliforniassa. Hiljattain Hailey Bieber myös juhlisti ihonhoitotuotesarjansa lanseerausta Kanadassa.

Lue myös: Justin Bieber jakoi videon kasvohalvauksesta paranemisestaan - pystyy jo hymyilemään

Lue myös: Hailey Bieber paljastaa, mikä on parasta avioliitossa Justin Bieberin kanssa - vastaus ihastuttaa

Lähteet: Metro, People

Kilpailut

Uusimmat