Kuva: AOP

Gladiaattori 2 -elokuvan kuvauksissa tapahtui onnettomuus - useita loukkaantuneita

13.06.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kuusi ihmistä on saanut palovammoja elokuvan kuvauksissa. Neljä ihmistä on edelleen sairaalahoidossa.

Elokuvatuotantoyhtiö Paramount Picturesin mukaan useita kuvausryhmän jäseniä on saanut vammoja vuonna 2000 ilmestyneen Gladiaattori -elokuvan jatko-osan kuvauksissa Marokossa.

- Gladiaattori-elokuvan jatko-osan kuvauksissa suunniteltua stunt-kohtausta kuvattaessa tapahtui onnettomuus, jonka seurauksena useat kuvausryhmän jäsenet saivat ei-hengenvaarallisia vammoja, tuotantoyhtiön edustaja kertoo.

- Paikalla olevat turvallisuus- ja lääkintätiimit toimivat nopeasti, joten vammat saivat välittömästi tarvittavaa hoitoa. Kaikki ovat vakaassa tilassa ja saavat edelleen hoitoa, tiedottaja jatkaa.

Viihdesivusto Entertainment Tonightin mukaan kuusi ihmistä sai onnettomuudessa palovammoja. Neljä henkilöä on edelleen sairaalahoidossa vammojen vuoksi.

Ridley Scottin ohjaaman elokuvan näyttelijät Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington ja Connie Nielsen eivät loukkaantuneet onnettomuudessa.

Vuonna 2000 ilmestyneen Gladiaattori-elokuvan päätähti Russel Crowe ei tähditä elokuvan jatko-osaa.

- Minulla ei ole mitään tekemistä tuotannon kanssa. En todellakaan tiedä, mitä he ovat tekemässä. Olen täysin varma siitä, että siitä tulee fantastinen, Crowe kommentoi huhtikuussa viihdesivustolle.

Gladiaattori oli ilmestyessään vuonna 2000 valtava menestys. Se tuotti kansainvälisesti lähes 400 miljoonaa euroa ja voitti viisi Oscar-palkintoa.

Gladiaattori 2 -elokuvan ensi-illan kerrotaan olevan 22. marraskuuta 2024.

Lue myös: Gladiator 2 tulee vielä, vakuuttaa Ridley Scott - hittielokuvasta yli 20 vuotta

Lue myös: Russell Crowe teki viisi Oscaria voittaneen elokuvan taustalta yllättävän paljastuksen

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat