Kuva: MTV

MTV: Kuolleeksi luultu hahmo palaa Salkkareihin - "Kuka nyt sanoisi ei"

17.11.2023 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Hahmo poistui sarjasta dramaattisesti vuonna 2017.

Salatut elämät -sarjassa nähtiin oikea yllätyskäänne, kun kuolleeksi luultu Marianna Kurki palasi jälleen Pihlajakadulle. Mielenterveysongelmien kanssa kamppaillut Marianna poistui sarjasta vuonna 2017, kun hän ja hänen äitinsä yrittivät yhdessä riistää omat henkensä. 

Mariannaa näyttelevä Oona Kare, 33, lähti aikanaan sarjasta opiskelemaan Kööpenhaminaan ja valmistui Copenhagen International School of Performing Arts -koulusta vuonna 2020. Lisäksi hän on opiskellut apulaisohjaajaksi ja tehnyt töitä niin näyttelemisen kuin kirjoittamisenkin parissa. Nyt on kuitenkin aika palata tunteita herättäneen hahmon pariin.

– Kuka nyt sanoisi ei, jos seitsemän vuoden takaisen hahmon äärelle pääsee uudestaan? Kare perustelee MTV:lle.

Rooliin palaaminen on tuntunut Kareelle luontevalta, sillä studiolla on ollut vastassa tuttuja kasvoja. Nyt hänen on kuitenkin pitänyt pohtia, mitä hänen hahmolleen on tapahtunut sinä aikana, kun hän ei ole ollut mukana Salkkareissa. 

– Sama ihminenhän hän on, mutta hän on yrittänyt parantaa sydäntään ja itseään. Parannus on aina mahdollinen, Kare sanoo.

Näyttelijä on saanut tähän päivään asti yhteydenottoja hahmostaan. Monet ovat toivoneet Mariannan palaavan Salkkareihin ja nyt toiveisiin on vastattu.

– Silloinhan rooli on onnistunut välittämään jotain tärkeää. Minulle tultiin myös sanomaan kerran, että näyttelit Mariannaa tosi hyvin. Se kyllä myös kosketti, hän kertoo. 

Marianna on palannut. (kuva: MTV)

Lue myös: MTV: Pitkäaikainen Salkkarit-näyttelijä jättää suosikkisarjan - "Pitää ottaa riskejä"

Lue myös: Salatuissa elämissä 24 vuotta näytellyt Esko Kovero pohtii hahmonsa tulevaisuutta: "Pitää vähän miettiä"

Lue myös: Salatut elämät -näyttelijä Johanna Anttila odottaa esikoistaan - "Olemme äärettömän onnellisia"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat